24-jarige man aangehouden na gevaarlijk rijgedrag Beijerlandselaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft een 24-jarige man uit Veenendaal aangehouden die woensdagavond gevaarlijk rijgedrag vertoonde op de Beijerlandselaan en een stopteken negeerde. De man raakte zijn rijbewijs en zijn auto kwijt.

- Advertisement -

De man haalde rond 21:00 wilde capriolen uit op de Beijerlandselaan en negeerde vervolgens het stopteken die de politie gaf. Dit pakte uiteindelijk uit in een achtervolging. De man liet de auto achter in de Hollandsestraat en sloeg te voet op de vlucht. Agenten hielden de man aan op de Riederlaan.

Zijn rijbewijs werd in beslag genomen nadat bleek dat de man door het hele land gesignaleerd stond omdat hij gevaarlijk rijgedrag had vertoond.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd