maandag, januari 25, 2021

9-jarig meisje zwaar gewond na beroving Zomereik Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel – Een 9-jarig meisje is woensdag 10 april zwaargewond geraakt nadat vier jongens het meisje probeerden te beroven. Een vrouw zag het voorval gebeuren en greep in om erger te voorkomen. De politie wilt graag in contact komen met deze vrouw enj andere getuigen van de laffe beroving.

Het meisje liep om 12:30 ter hoogte van de Zomereik toen zij door nog 4 onbekende jongens werd aangesproken. Zij wilden geld hebben van het meisje. Vervolgens werd het meisje geslagen en tegen de grond aangegooid.

Een onbekend gebleven vrouw schoot het meisje te hulp waarop de jongens wegvluchtte. Het meisje is met hersenletsel en een bloeding in haar hersenen overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij momenteel nog ligt.

GETUIGEN GEZOCHT


De politie komt graag in contact met de vrouw die ingreep tijdens de beroving. Ook wilt de politie in contact komen met getuigen of mensen die informatie hebben. De politie vraagt hen contact op te nemen met de recherche van district Oost via 0900-8844, uiteraard zult u anoniem blijven.

Signalement

 

De vier jongens voldeden aan het volgende signalement:

Dader 1: Licht getint, 14 a 15 jaar oud, zwart vest, donkere pet en capuchon.

Dader 2: Licht getint, 14 a 15 jaar oud, fel gele jas, zwarte pet en kort haar.

Dader 3: Licht getint, 14 a 15 jaar oud.

Dader 4: Blank, 14 a 15 jaar oud.

 

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg