Gewonde na flinke aanrijding Goudseweg Bodegraven

Date:

Deel bericht:

Bodegraven – Donderdagmiddag rukten de hulpdiensten massaal uit nadat er omstreeks 14:00 een melding binnenkwam van een aanrijding op de Goudsweg, waarbij mogelijk iemand bekneld zat. De aanrijding vond plaats ter hoogte van de Mac Donalds.

- Advertisement -

Vermoedelijk kreeg een automobiliste een black-out waarna zij frontaal tegen haar voorganger opbotste. Haar eigen auto liep flinke schade op. Haar voorligger liep enkel wat krassen op aan de achterzijde omdat zij tegen de trekhaak aanbotste.

Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om beide slachtoffers na te kijken. Het slachtoffer welke onwel geraakt zou zijn is vervoerd naar het ziekenhuis. De inzittende van de voorliggende auto hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

Foto’s : Marco van Bemmel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd