Man (30) overleden na schietpartij Pleinweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een schietpartij op de Pleinweg is donderdagavond een 30-jarige mand zonder vaste woon- of verblijfplaats om het leven gekomen. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werd opgeroepen om het slachtoffer te behandelen, tevergeefs kwam alle hulp te laat voor de man. Wat zich exact heeft afgespeeld op de Pleinweg is geheel onbekend, de politie kreeg donderdagavond de melding van een vechtpartij waarna er schoten gehoord waren.

- Advertisement -

De politie is ter plaatse een groot onderzoek gestart, vanwege het onderzoek is de Pleinweg richting het Zuidplein afgesloten voor voetgangers en het verkeer.  Getuigen hebben zeker vijf schoten gehoord. In de omgeving wordt op het moment nog gezocht naar sporen. Inmiddels zijn er 9 kogelhulzen aangetroffen op de plaats delict.

Aanhoudingen

In samenwerking met de Regionale Interventie Eenheid heeft de politie heeft aantal personen aangehouden bij de bushalte op het Zuidplein, vlak in de buurt van de plaats delict. De politie had de bus stopgezet omdat men dacht dat de verdachte tussen de passagiers zou zitten. Tijdens de controle werd er in de bus een vuurwapen gevonden. Hierop werden zes verdachten naar het bureau overgebracht. De politie vermoed dat één van deze mannen de dader zou kunnen zijn. Onderzoek zal dat moeten uitwijzen.

Indien u meer informatie heeft over de schietpartij, of weet u wie er bij de schietpartij betrokken is? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie Eenheid Rotterdam via 0900-8844. 

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Kat overleden door verwaarlozing Rotterdammer

Rotterdam - Afgelopen week is een kat overleden, omdat de eigenaar het diertje had verwaarloosd. Dit heeft de...

Brand in containerruimte van MFC Zuid Boerhaavestraat Rotterdam

Rotterdam - In de containerruimte van MFC Rotterdam Zuid aan de Boerhaavestraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond...