Man (30) overleden na schietpartij Pleinweg Rotterdam

donderdag 11 april 2013 20:06

Rotterdam – Bij een schietpartij op de Pleinweg is donderdagavond een 30-jarige mand zonder vaste woon- of verblijfplaats om het leven gekomen. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werd opgeroepen om het slachtoffer te behandelen, tevergeefs kwam alle hulp te laat voor de man. Wat zich exact heeft afgespeeld op de Pleinweg is geheel onbekend, de politie kreeg donderdagavond de melding van een vechtpartij waarna er schoten gehoord waren.

De politie is ter plaatse een groot onderzoek gestart, vanwege het onderzoek is de Pleinweg richting het Zuidplein afgesloten voor voetgangers en het verkeer.  Getuigen hebben zeker vijf schoten gehoord. In de omgeving wordt op het moment nog gezocht naar sporen. Inmiddels zijn er 9 kogelhulzen aangetroffen op de plaats delict.

Aanhoudingen

In samenwerking met de Regionale Interventie Eenheid heeft de politie heeft aantal personen aangehouden bij de bushalte op het Zuidplein, vlak in de buurt van de plaats delict. De politie had de bus stopgezet omdat men dacht dat de verdachte tussen de passagiers zou zitten. Tijdens de controle werd er in de bus een vuurwapen gevonden. Hierop werden zes verdachten naar het bureau overgebracht. De politie vermoed dat één van deze mannen de dader zou kunnen zijn. Onderzoek zal dat moeten uitwijzen.

Indien u meer informatie heeft over de schietpartij, of weet u wie er bij de schietpartij betrokken is? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie Eenheid Rotterdam via 0900-8844. 

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (30) overleden na schietpartij Pleinweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een schietpartij op de Pleinweg is donderdagavond een 30-jarige mand zonder vaste woon- of verblijfplaats om het leven gekomen. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werd opgeroepen om het slachtoffer te behandelen, tevergeefs kwam alle hulp te laat voor de man. Wat zich exact heeft afgespeeld op de Pleinweg is geheel onbekend, de politie kreeg donderdagavond de melding van een vechtpartij waarna er schoten gehoord waren.

De politie is ter plaatse een groot onderzoek gestart, vanwege het onderzoek is de Pleinweg richting het Zuidplein afgesloten voor voetgangers en het verkeer.  Getuigen hebben zeker vijf schoten gehoord. In de omgeving wordt op het moment nog gezocht naar sporen. Inmiddels zijn er 9 kogelhulzen aangetroffen op de plaats delict.

Aanhoudingen

In samenwerking met de Regionale Interventie Eenheid heeft de politie heeft aantal personen aangehouden bij de bushalte op het Zuidplein, vlak in de buurt van de plaats delict. De politie had de bus stopgezet omdat men dacht dat de verdachte tussen de passagiers zou zitten. Tijdens de controle werd er in de bus een vuurwapen gevonden. Hierop werden zes verdachten naar het bureau overgebracht. De politie vermoed dat één van deze mannen de dader zou kunnen zijn. Onderzoek zal dat moeten uitwijzen.

Indien u meer informatie heeft over de schietpartij, of weet u wie er bij de schietpartij betrokken is? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie Eenheid Rotterdam via 0900-8844. 

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!