Politie houdt twee mannen aan na diefstal telefoon Willem Dreeshof Dordrecht

donderdag 11 april 2013 13:57

Dordrecht – De politie heeft woensdagavond twee Dordtenaren van 20 en 23 jaar oud aangehouden nadat zij een telefoon hadden afgepakt van een 14-jarige jongen aan de Willem Dreeshof.

Het slachtoffer stond woensdagavond met een aantal andere jongeren te roken. De twee verdachten waren daar ook bij aanwezig. Tijdens een gesprek wat gevoerd werd greep een van de verdachten de telefoon uit de jaszak van de 14-jarige jongen. Vervolgens sloegen deze op de vlucht.

In de buurt van het NS station sprak het slachtoffer twee surveillerende politieagenten aan en legde uit wat zich kort daarvoor had afgespeeld. De politieagenten gingen meteen opzoek en troffen de twee verdachten aan achter het station. De twee verdachten werden direct aangehouden en werden overgebracht naar het politiebureau.

Op het politiebureau bleek dat de 20-jarige verdachte in het bezit was van een alarmpistool. Deze was echter niet gebruikt bij de diefstal. De politie heeft het alarmpistool in beslag genomen en onderzoekt de zaak.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt twee mannen aan na diefstal telefoon Willem Dreeshof Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De politie heeft woensdagavond twee Dordtenaren van 20 en 23 jaar oud aangehouden nadat zij een telefoon hadden afgepakt van een 14-jarige jongen aan de Willem Dreeshof.

Het slachtoffer stond woensdagavond met een aantal andere jongeren te roken. De twee verdachten waren daar ook bij aanwezig. Tijdens een gesprek wat gevoerd werd greep een van de verdachten de telefoon uit de jaszak van de 14-jarige jongen. Vervolgens sloegen deze op de vlucht.

In de buurt van het NS station sprak het slachtoffer twee surveillerende politieagenten aan en legde uit wat zich kort daarvoor had afgespeeld. De politieagenten gingen meteen opzoek en troffen de twee verdachten aan achter het station. De twee verdachten werden direct aangehouden en werden overgebracht naar het politiebureau.

Op het politiebureau bleek dat de 20-jarige verdachte in het bezit was van een alarmpistool. Deze was echter niet gebruikt bij de diefstal. De politie heeft het alarmpistool in beslag genomen en onderzoekt de zaak.

 

 

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!