Politie houdt twee mannen aan na diefstal telefoon Willem Dreeshof Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – De politie heeft woensdagavond twee Dordtenaren van 20 en 23 jaar oud aangehouden nadat zij een telefoon hadden afgepakt van een 14-jarige jongen aan de Willem Dreeshof.

- Advertisement -

Het slachtoffer stond woensdagavond met een aantal andere jongeren te roken. De twee verdachten waren daar ook bij aanwezig. Tijdens een gesprek wat gevoerd werd greep een van de verdachten de telefoon uit de jaszak van de 14-jarige jongen. Vervolgens sloegen deze op de vlucht.

In de buurt van het NS station sprak het slachtoffer twee surveillerende politieagenten aan en legde uit wat zich kort daarvoor had afgespeeld. De politieagenten gingen meteen opzoek en troffen de twee verdachten aan achter het station. De twee verdachten werden direct aangehouden en werden overgebracht naar het politiebureau.

Op het politiebureau bleek dat de 20-jarige verdachte in het bezit was van een alarmpistool. Deze was echter niet gebruikt bij de diefstal. De politie heeft het alarmpistool in beslag genomen en onderzoekt de zaak.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd