Politie omsingeld supermarkt Pleinweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Op de Wolphaertsbocht hielden agenten woensdagavond twee mannen aan nadat zij een voorbijganger op straat hadden bedreigd. Daarbij zou één van hen een vuurwapen hebben getrokken. Rond kwart voor acht meldde een man bij de meldkamer van de politie dat hij zojuist op de Pleinweg was bedreigd door een man met een vuurwapen.

- Advertisement -

Het slachtoffer was even daarvoor tegen de man aangebotst en daar werd de verdachte boos om. Het slachtoffer rende weg en zag dat de man verder liep en met een vriend een nabij gelegen supermarkt in ging. Uit het zicht alarmeerde hij de politie. Meerdere eenheden van de politie werden vervolgens verzocht om in de omgeving van de supermarkt plaats te nemen. Een voor een moesten de bezoekers het pand verlaten om zo de verdachten te vinden.

Al snel was de supermarkt leeg en leken de verdachten er niet meer te zijn. Totdat het signalement nogmaals werd verspreid en de twee werden gesignaleerd in het toekijkende publiek. Toen zij door hadden te zijn herkend, renden ze weg en startten agenten een achtervolging. Op de Wolphaertsbocht werden de twee mannen van 22 en 28 jaar uit Rotterdam aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Bij de fouillering werd geen vuurwapen aangetroffen.Het slachtoffer doet aangifte van bedreiging en de politie start een onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...