Politie zoekt getuigen meerdere autodiefstallen in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – In de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 april zijn er in de wijk Ypenburg meerdere auto’s gestolen. De politie verricht onderzoek naar de diefstallen en is op zoek naar getuigen.

- Advertisement -

In de nacht werden in totaal vier auto’s gestolen vanaf de Zomereik, Gentiaan en de Rijsbes. In alle gevallen zijn de  autosleutels uit een woning gestolen waarna de dieven de auto makkelijk mee konden nemen. Vermoedelijk zijn de autodieven in het bezit gekomen van de autosleutels door in een brievenbus te hengelen.

Heeft u in de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 april tussen 21:00 uur en 7:00 uur op of rond de bovengenoemde locaties iets gezien of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen bij het oplossen van deze diefstallen? Bel dan met de recherche van Bureau Ypenburg-Leidschenveen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. via 0800-7000.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd