Politie zoekt getuigen meerdere autodiefstallen in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – In de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 april zijn er in de wijk Ypenburg meerdere auto’s gestolen. De politie verricht onderzoek naar de diefstallen en is op zoek naar getuigen.

- Advertisement -

In de nacht werden in totaal vier auto’s gestolen vanaf de Zomereik, Gentiaan en de Rijsbes. In alle gevallen zijn de  autosleutels uit een woning gestolen waarna de dieven de auto makkelijk mee konden nemen. Vermoedelijk zijn de autodieven in het bezit gekomen van de autosleutels door in een brievenbus te hengelen.

Heeft u in de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 april tussen 21:00 uur en 7:00 uur op of rond de bovengenoemde locaties iets gezien of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen bij het oplossen van deze diefstallen? Bel dan met de recherche van Bureau Ypenburg-Leidschenveen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. via 0800-7000.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Ritje met peperdure bolide valt letterlijk in het water

Den Haag, Zoetermeer - Zondagmiddag viel voor een automobilist het ritje met zijn sportwagen letterlijk in het water....

Gevluchte Spanjaard (36) in Rotterdam aangehouden na eerder ongeval bij Den Hoorn

Regio - Zondagmiddag 3 maart heeft de Politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden, nadat hij eerder op...

Vlaardingers (14 en 15) aangehouden die explosief wilden plaatsen bij woning in Den Haag

Den Haag, Vlaardingen - Dinsdagavond 27 februari zijn twee minderjarige jongens uit Vlaardingen aangehouden, die ervan worden verdacht...

Meerdere gewonden bij woningbrand in centrum Den Haag

Den Haag - Vrijdagmiddag 23 februari zijn meerdere personen gewond geraakt, van wie één ernstig, bij een woningbrand...