Slachtoffer uit voertuig geknipt na aanrijding Afrikaweg Zoetermeer

donderdag 11 april 2013 10:41


Zoetermeer – Vanmorgen heeft er rond half elf op de Afrikaweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus. Omdat de bijrijder van de personenauto aangaf nek- of rugklachten te hebben is besloten om het slachtoffer uit het voertuig te halen door middel van het verwijderen van het dak.

Hierdoor kon het slachtoffer rechtstandig uit het voertuig worden gehaald en de kans op eventuele (inwendige) verwondingen te verkleinen. Hierna is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VerkeersOngevallenAnalysten (VOA) kwamen ter plaatse om een onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s : Sander van den Berg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Slachtoffer uit voertuig geknipt na aanrijding Afrikaweg Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer – Vanmorgen heeft er rond half elf op de Afrikaweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus. Omdat de bijrijder van de personenauto aangaf nek- of rugklachten te hebben is besloten om het slachtoffer uit het voertuig te halen door middel van het verwijderen van het dak.

Hierdoor kon het slachtoffer rechtstandig uit het voertuig worden gehaald en de kans op eventuele (inwendige) verwondingen te verkleinen. Hierna is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VerkeersOngevallenAnalysten (VOA) kwamen ter plaatse om een onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s : Sander van den Berg

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september is een vrouw in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee mannen met een vuurwapen...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!