Afrit Bleiswijk afgesloten na ongeval met vrachtwagen

Date:

Deel bericht:


Bleiswijk –
De afrit bij Bleiswijk is vanmidddag enkele tijd afgesloten geweest nadat er een ongeval met een vrachtwagen gebeurd was. Omstreeks vier uur vanmiddag kreeg de brandweer van Zoetermeer om te assisteren. Bovenaan de afrit stond een vrachtwagen 180 graden gedraaid.

- Advertisement -

Doordat er uit de vrachtwagen vloeistof lekten en ook het wegdek onder de vloeistoffen lag, heeft de brandweer het wegdek gereinigd. Nadat dit gebeurd was zijn zij retour kazerne gegaan. De brandstof is uit de brandstoftank gehaald en hierna is het voertuig vlot getrokken. Wat de oorzaak van het ongeval was, is niet bekend. Mogelijk heeft de gladheid een rol gespeeld.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd