Afrit Bleiswijk afgesloten na ongeval met vrachtwagen

vrijdag 12 april 2013 18:18


Bleiswijk –
De afrit bij Bleiswijk is vanmidddag enkele tijd afgesloten geweest nadat er een ongeval met een vrachtwagen gebeurd was. Omstreeks vier uur vanmiddag kreeg de brandweer van Zoetermeer om te assisteren. Bovenaan de afrit stond een vrachtwagen 180 graden gedraaid.

Doordat er uit de vrachtwagen vloeistof lekten en ook het wegdek onder de vloeistoffen lag, heeft de brandweer het wegdek gereinigd. Nadat dit gebeurd was zijn zij retour kazerne gegaan. De brandstof is uit de brandstoftank gehaald en hierna is het voertuig vlot getrokken. Wat de oorzaak van het ongeval was, is niet bekend. Mogelijk heeft de gladheid een rol gespeeld.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Afrit Bleiswijk afgesloten na ongeval met vrachtwagen
Schrijver:

 

 


Bleiswijk –
De afrit bij Bleiswijk is vanmidddag enkele tijd afgesloten geweest nadat er een ongeval met een vrachtwagen gebeurd was. Omstreeks vier uur vanmiddag kreeg de brandweer van Zoetermeer om te assisteren. Bovenaan de afrit stond een vrachtwagen 180 graden gedraaid.

Doordat er uit de vrachtwagen vloeistof lekten en ook het wegdek onder de vloeistoffen lag, heeft de brandweer het wegdek gereinigd. Nadat dit gebeurd was zijn zij retour kazerne gegaan. De brandstof is uit de brandstoftank gehaald en hierna is het voertuig vlot getrokken. Wat de oorzaak van het ongeval was, is niet bekend. Mogelijk heeft de gladheid een rol gespeeld.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!