Fietsster (56) zwaargewond na ongeval met tram Noorderbrug Rotterdam

vrijdag 12 april 2013 18:09


Rotterdam
– Vrijdag 12 april is er aan het begin van de avond een aanrijding geweest tussen een tram en een fietsster. De 56-jarige vrouw uit Rotterdam liep hierbij onder meer letsel op aan haar hoofd. De vrouw reed rond half zes over de Crooswijksesingel. Ter hoogte van de kruising met de Jonker Fransstraat zag de vrouw vermoedelijk een nadere tram over het hoofd, waardoor een aanrijding ontstond en de vrouw onder de tram geraakte.

Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om eerste hulp ter verlenen. De brandweer was eveneens aanwezig om te assisteren. De vrouw is uiteindelijk met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De Technische Ongevallendienst kwam ter plaatse om onderzoek te doen. Als gevolg van het ongeval is het tramverkeer enige tijd verstoord geweest. In de loop van de avond kon dit weer worden hervat net als het wegverkeer.

Foto’s : Martin Snoeck & Ad Staal

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietsster (56) zwaargewond na ongeval met tram Noorderbrug Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam
– Vrijdag 12 april is er aan het begin van de avond een aanrijding geweest tussen een tram en een fietsster. De 56-jarige vrouw uit Rotterdam liep hierbij onder meer letsel op aan haar hoofd. De vrouw reed rond half zes over de Crooswijksesingel. Ter hoogte van de kruising met de Jonker Fransstraat zag de vrouw vermoedelijk een nadere tram over het hoofd, waardoor een aanrijding ontstond en de vrouw onder de tram geraakte.

Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om eerste hulp ter verlenen. De brandweer was eveneens aanwezig om te assisteren. De vrouw is uiteindelijk met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De Technische Ongevallendienst kwam ter plaatse om onderzoek te doen. Als gevolg van het ongeval is het tramverkeer enige tijd verstoord geweest. In de loop van de avond kon dit weer worden hervat net als het wegverkeer.

Foto’s : Martin Snoeck & Ad Staal

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!