Vier aanhoudingen voor poging beroving 9-jarig meisje Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:


Krimpen aan den IJssel –
Vier jongens zijn vrijdag aangehouden op verdenking van een poging beroving op een 9-jarig meisje. Hierbij raakte zij ernstig gewond.

- Advertisement -

Het 9-jarige slachtoffertje was 10 april ernstig gewond geraakt nadat vier jongens geld van haar wilden hebben. Ze zou geslagen en op de grond gegooid zijn. Een onbekende vrouw zou het meisje te hulp zijn geschoten. Eenmaal thuis werd het slachtoffer onwel en vertelde haar verhaal. De politie werd gealarmeerd en het meisje werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek zij een zware hersenschudding te hebben en een bloeding in haar hersenen. Momenteel ligt zij nog in het ziekenhuis ter observatie.

De afgelopen 48 uur vond er een onderzoek plaats en werd o.a. via de media een getuigenoproep geplaatst. Het rechercheteam ontving meerdere tips maar de vrouw die het kind te hulp zou zijn geschoten heeft zich nog niet gemeld.

Het onderzoek wees uiteindelijk in de richting van jongens in de leeftijd van 16, 17 en 18 jaar uit Krimpen aan den IJssel. De jongens zijn vrijdag aan het van de ochtend vrijwillig meegegaan naar het politiebureau en daar zijn ze aangehouden. Ze zitten vast in afwachting van verder onderzoek.

Door het incident is een hoop commotie ontstaan, “Kinderen beroven. Lager dan laag”, meldt Willem Holleeder via zijn Twitter-account.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Kindje mogelijk te water Sliksloothaven Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Maandag aan het eind van de middag is er een melding binnengekomen van...

Melding vuurwapen zorgt voor grootschalige inzet politie in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Donderdagavond 21 maart rond 21.25 uur kleurde een groot gedeelte van Krimpen aan...

Bestuurster slaat op de vlucht bij verkeerscontrole in Rotterdam, agent gewond geraakt

Rotterdam - Woensdagochtend 13 maart is een automobiliste aangehouden na een achtervolging. Deze zou zijn gestart in Rotterdam...

Meerdere woningen aan Hoflaan in Krimpen aan den IJssel zonder stroom

Krimpen aan den IJssel - Maandagavond 11 maart zijn meerdere woningen aan de Hoflaan zonder stroom komen te...