Vier aanhoudingen voor poging beroving 9-jarig meisje Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:


Krimpen aan den IJssel –
Vier jongens zijn vrijdag aangehouden op verdenking van een poging beroving op een 9-jarig meisje. Hierbij raakte zij ernstig gewond.

Het 9-jarige slachtoffertje was 10 april ernstig gewond geraakt nadat vier jongens geld van haar wilden hebben. Ze zou geslagen en op de grond gegooid zijn. Een onbekende vrouw zou het meisje te hulp zijn geschoten. Eenmaal thuis werd het slachtoffer onwel en vertelde haar verhaal. De politie werd gealarmeerd en het meisje werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek zij een zware hersenschudding te hebben en een bloeding in haar hersenen. Momenteel ligt zij nog in het ziekenhuis ter observatie.

De afgelopen 48 uur vond er een onderzoek plaats en werd o.a. via de media een getuigenoproep geplaatst. Het rechercheteam ontving meerdere tips maar de vrouw die het kind te hulp zou zijn geschoten heeft zich nog niet gemeld.

Het onderzoek wees uiteindelijk in de richting van jongens in de leeftijd van 16, 17 en 18 jaar uit Krimpen aan den IJssel. De jongens zijn vrijdag aan het van de ochtend vrijwillig meegegaan naar het politiebureau en daar zijn ze aangehouden. Ze zitten vast in afwachting van verder onderzoek.

Door het incident is een hoop commotie ontstaan, “Kinderen beroven. Lager dan laag”, meldt Willem Holleeder via zijn Twitter-account.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd