Aanrijding nadat eenden oversteken Beethovensingel Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Op de van Beethovensingel heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Nu is dat niet heel opmerkelijk, wel dat de oorzaak lag bij eenden die de weg overstaken. De voorste auto maakte een noodstop voor de eenden die netjes het zebrapad overstaken.

- Advertisement -

Een automobilist achter het voorliggende voertuig had dit niet op tijd gezien en botste op het andere voertuig. Het gevolg was materiële schade, persoonlijk letsel deed zich gelukkig niet voor. De eenden waren een stukje verder van de aanrijding gaan zitten om de afhandeling van het ongeval te bekijken.

 

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd