Auto total loss na brand Boezemweg Rotterdam

zaterdag 13 april 2013 21:15

Rotterdam – Een auto is zaterdagavond laat total loss verklaard nadat deze door nog onbekende oorzaak in brand vloog op de Boezemweg. De twee inzittende van het voertuig zagen rook onder de motorkap vandaan komen waarna de bestuurder de auto langs de weg zette.

De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen, bij aankomst bleek de motor alleen nog te roken waarna deze voor een korte tijd is na geblust. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de inzittenden van het voertuig zullen hun weg op een andere manier moeten vervolgen.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto total loss na brand Boezemweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een auto is zaterdagavond laat total loss verklaard nadat deze door nog onbekende oorzaak in brand vloog op de Boezemweg. De twee inzittende van het voertuig zagen rook onder de motorkap vandaan komen waarna de bestuurder de auto langs de weg zette.

De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen, bij aankomst bleek de motor alleen nog te roken waarna deze voor een korte tijd is na geblust. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de inzittenden van het voertuig zullen hun weg op een andere manier moeten vervolgen.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

 

 

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!