Fietser raakt zwaar gewond na aanrijding Westlandseweg Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Een fietser is zaterdag aan het begin van de middag zwaar gewond geraakt nadat zij werd geschept door een auto. Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen. Volgens getuigen zou de fietser tijdens het oversteken niet hebben gekeken waardoor de bestuurder van de auto niet meer kon uitwijken voor de fietser.

- Advertisement -

De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval in beeld te brengen zodat er nader onderzoek verricht kan worden naar de aanrijding. De fiets van het slachtoffer is even later opgehaald door een kennis van het slachtoffer. Een politieauto die ter plaatse kwam moest aangeduwd worden omdat deze niet meer wilde starten.

Wat de exacte toedracht van het ongeval is geweest zal uit onderzoek moeten blijken.

 

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd