Fietser raakt zwaar gewond na aanrijding Westlandseweg Vlaardingen

zaterdag 13 april 2013 16:05

Vlaardingen – Een fietser is zaterdag aan het begin van de middag zwaar gewond geraakt nadat zij werd geschept door een auto. Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen. Volgens getuigen zou de fietser tijdens het oversteken niet hebben gekeken waardoor de bestuurder van de auto niet meer kon uitwijken voor de fietser.

De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval in beeld te brengen zodat er nader onderzoek verricht kan worden naar de aanrijding. De fiets van het slachtoffer is even later opgehaald door een kennis van het slachtoffer. Een politieauto die ter plaatse kwam moest aangeduwd worden omdat deze niet meer wilde starten.

Wat de exacte toedracht van het ongeval is geweest zal uit onderzoek moeten blijken.

 

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser raakt zwaar gewond na aanrijding Westlandseweg Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een fietser is zaterdag aan het begin van de middag zwaar gewond geraakt nadat zij werd geschept door een auto. Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen. Volgens getuigen zou de fietser tijdens het oversteken niet hebben gekeken waardoor de bestuurder van de auto niet meer kon uitwijken voor de fietser.

De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval in beeld te brengen zodat er nader onderzoek verricht kan worden naar de aanrijding. De fiets van het slachtoffer is even later opgehaald door een kennis van het slachtoffer. Een politieauto die ter plaatse kwam moest aangeduwd worden omdat deze niet meer wilde starten.

Wat de exacte toedracht van het ongeval is geweest zal uit onderzoek moeten blijken.

 

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!