File na kop-staart botsing A20 Vlaardingen

zaterdag 13 april 2013 14:11

Vlaardingen – Een ongeval op de A20 heeft zaterdagmiddag rond half 4 gezorgd voor wat file. Het ongeval had plaatsgevonden ter hoogte van het Total Tankstation op de rijbaan richting Hoek van Holland.

Bij het ongeval waren twee auto’s betrokken. Volgens de berichten die vanuit de meldkamer kwamen zou een van de voertuigen in het water liggen, dit was niet het geval. De schade aan beide voertuigen was aanzienlijk. Tot zover bekend is niemand bij de aanrijding gewond geraakt.

Achter het ongeval stond een file doordat er een rijbaan werd afgesloten.

 

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

File na kop-staart botsing A20 Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een ongeval op de A20 heeft zaterdagmiddag rond half 4 gezorgd voor wat file. Het ongeval had plaatsgevonden ter hoogte van het Total Tankstation op de rijbaan richting Hoek van Holland.

Bij het ongeval waren twee auto’s betrokken. Volgens de berichten die vanuit de meldkamer kwamen zou een van de voertuigen in het water liggen, dit was niet het geval. De schade aan beide voertuigen was aanzienlijk. Tot zover bekend is niemand bij de aanrijding gewond geraakt.

Achter het ongeval stond een file doordat er een rijbaan werd afgesloten.

 

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!