Poolse bestuurder klapt op bushokje Evenaar Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een Poolse bestuurder heeft zaterdagavond heel wat schade veroorzaakt nadat hij in een slappe bocht frontaal een bushokje ramde. Na het ongeval stapte één passagier uit het voertuig en vluchtte de wijk in. De bestuurder van de auto was niet de Bob, want deze was beschonken en kon niet meer op eigen benen staan.

- Advertisement -

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de bestuurder op een brancard getild en overgebracht naar het ziekenhuis om hem verder te onderzoeken. De andere inzittende van het voertuig is door de politie aangehouden omdat deze loog tegen de politie en volhield dat hij de bestuurder was van de auto.

Bij de aanrijding is een bushokje en een vuilcontainer omver gereden, ook de auto zal mogelijk total-loss verklaard worden. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Een inspecteur van de RET heeft de schade aan het bushokje opgenomen, deze zal vervangen worden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs, Wendy van Viegen & Joëy Heijstek

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...