Poolse bestuurder klapt op bushokje Evenaar Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een Poolse bestuurder heeft zaterdagavond heel wat schade veroorzaakt nadat hij in een slappe bocht frontaal een bushokje ramde. Na het ongeval stapte één passagier uit het voertuig en vluchtte de wijk in. De bestuurder van de auto was niet de Bob, want deze was beschonken en kon niet meer op eigen benen staan.

- Advertisement -

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de bestuurder op een brancard getild en overgebracht naar het ziekenhuis om hem verder te onderzoeken. De andere inzittende van het voertuig is door de politie aangehouden omdat deze loog tegen de politie en volhield dat hij de bestuurder was van de auto.

Bij de aanrijding is een bushokje en een vuilcontainer omver gereden, ook de auto zal mogelijk total-loss verklaard worden. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Een inspecteur van de RET heeft de schade aan het bushokje opgenomen, deze zal vervangen worden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs, Wendy van Viegen & Joëy Heijstek

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd