Poolse bestuurder klapt op bushokje Evenaar Rotterdam

zaterdag 13 april 2013 21:10


Rotterdam – 
Een Poolse bestuurder heeft zaterdagavond heel wat schade veroorzaakt nadat hij in een slappe bocht frontaal een bushokje ramde. Na het ongeval stapte één passagier uit het voertuig en vluchtte de wijk in. De bestuurder van de auto was niet de Bob, want deze was beschonken en kon niet meer op eigen benen staan.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de bestuurder op een brancard getild en overgebracht naar het ziekenhuis om hem verder te onderzoeken. De andere inzittende van het voertuig is door de politie aangehouden omdat deze loog tegen de politie en volhield dat hij de bestuurder was van de auto.

Bij de aanrijding is een bushokje en een vuilcontainer omver gereden, ook de auto zal mogelijk total-loss verklaard worden. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Een inspecteur van de RET heeft de schade aan het bushokje opgenomen, deze zal vervangen worden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs, Wendy van Viegen & Joëy Heijstek

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Poolse bestuurder klapt op bushokje Evenaar Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een Poolse bestuurder heeft zaterdagavond heel wat schade veroorzaakt nadat hij in een slappe bocht frontaal een bushokje ramde. Na het ongeval stapte één passagier uit het voertuig en vluchtte de wijk in. De bestuurder van de auto was niet de Bob, want deze was beschonken en kon niet meer op eigen benen staan.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de bestuurder op een brancard getild en overgebracht naar het ziekenhuis om hem verder te onderzoeken. De andere inzittende van het voertuig is door de politie aangehouden omdat deze loog tegen de politie en volhield dat hij de bestuurder was van de auto.

Bij de aanrijding is een bushokje en een vuilcontainer omver gereden, ook de auto zal mogelijk total-loss verklaard worden. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Een inspecteur van de RET heeft de schade aan het bushokje opgenomen, deze zal vervangen worden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs, Wendy van Viegen & Joëy Heijstek

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!