Veel schade na kop-staart botsing Kanaalweg Capelle aan den IJssel

zaterdag 13 april 2013 21:35


Capelle aan den IJssel – 
De Kanaalweg is zaterdagavond voor een korte tijd afgesloten geweest nadat er een kop-staart aanrijding plaatsvond. Een ambulance werd met spoed gealarmeerd omdat de bestuurder van de voorliggende auto klaagde over pijn in zijn nek.

Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer onderzocht maar hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Beide auto’s hebben aanzienlijke schade opgelopen bij de aanrijding. Een van de auto’s is even later weggesleept door een berger. Naar de exacte toedracht van de aanrijding zal een onderzoek verricht worden.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na kop-staart botsing Kanaalweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
De Kanaalweg is zaterdagavond voor een korte tijd afgesloten geweest nadat er een kop-staart aanrijding plaatsvond. Een ambulance werd met spoed gealarmeerd omdat de bestuurder van de voorliggende auto klaagde over pijn in zijn nek.

Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer onderzocht maar hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Beide auto’s hebben aanzienlijke schade opgelopen bij de aanrijding. Een van de auto’s is even later weggesleept door een berger. Naar de exacte toedracht van de aanrijding zal een onderzoek verricht worden.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!