Ongeval tussen bus en maaltijdbezorger Kesperweg Vlaardingen

zondag 14 april 2013 21:47


Vlaardingen –
Zondagavond rond 22:15u is bij een ongeval op de kruising Mr. L.A. Kesperweg / Schiedamsedijk in Vlaardingen één persoon gewond geraakt. Het ongeval werd gemeld als vrachtwagen v.s bus. Ter plaatse ging het om een bezorgauto v.s bus. In de bus raakte niemand gewond. In de bezorgauto raakte de bijrijdster gewond, zij zat met haar benen op het dashboard, en is na controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Mogelijk met een scheurtje in haar borstbeen. De schade aan beide voertuigen is groot. De bus heeft een flinke deuk in de 2e passagiersdeur. De auto is hier namelijk als eerst tegen op geknald en vervolgens gaan spinnen en tegen een stoplicht tot stilstand gekomen. 

Foto’s : Tolhuisen Fotografie & 112Waterweg.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ongeval tussen bus en maaltijdbezorger Kesperweg Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen –
Zondagavond rond 22:15u is bij een ongeval op de kruising Mr. L.A. Kesperweg / Schiedamsedijk in Vlaardingen één persoon gewond geraakt. Het ongeval werd gemeld als vrachtwagen v.s bus. Ter plaatse ging het om een bezorgauto v.s bus. In de bus raakte niemand gewond. In de bezorgauto raakte de bijrijdster gewond, zij zat met haar benen op het dashboard, en is na controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Mogelijk met een scheurtje in haar borstbeen. De schade aan beide voertuigen is groot. De bus heeft een flinke deuk in de 2e passagiersdeur. De auto is hier namelijk als eerst tegen op geknald en vervolgens gaan spinnen en tegen een stoplicht tot stilstand gekomen. 

Foto’s : Tolhuisen Fotografie & 112Waterweg.nl

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!