Schuur brand af Diepenburchstraat Maasland

Date:

Deel bericht:

Maasland – Een schuur is zondagmiddag volledig afgebrand nadat er door nog onbekende oorzaak brand ontstaan was. De bewoonster van het huis zag opeens rook uit haar schuur komen waarna zij was gaan kijken. Toen zij de schuurdeur opende kwamen de vlammen er direct uit.

- Advertisement -

Toen de vrouw de vlammen zag heeft zij de schuurdeur direct weer dichtgedaan, heeft de stroom afgesloten en belde het alarmnummer. Omdat de brand letterlijk om de hoek van de brandweerkazerne woedde kon uitbreiding worden voorkomen door het snelle optreden van de brandweerlieden. De brandweerlieden hebben het vuur geblust met schuim en hebben een aanliggende woning geventileerd.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal door het team brandonderzoek naar gekeken worden.

 

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd