53-jarige Dordtenaar aangehouden voor stelen lokfiets en bezit hennepkwekerij Dordrecht

maandag 15 april 2013 12:23

Dordrecht – Een 53-jarige Dordtenaar is zondag aangehouden nadat hij een lokfiets zou hebben gestolen en thuis een hennepplantage werd aangetroffen, meldt de politie maandagmiddag.

Zondagochtend kregen agenten een signaal dat een gestolen lokfiets zich zou bevinden aan de Camphuijzenstraat in Dordrecht. De eenheden van de politie gingen ter plaatse en troffen de lokfiets aan in de tuin van een woning, de 53-jarige bewoner werd direct aangehouden.

Bij nader onderzoek wat werd verricht in het huis trof de politie ook een flinke hennepkwekerij aan. In de schuur stonden 150 stekjes, in een slaapkamer 145 stekjes en in een andere slaapkamer maarliefst 2850 stekjes. In de keuken werden ook nog eens 375 stekjes aangetroffen. De bewoner zou illegaal stroom hebben afgetapt. De verdachte zit nog vast.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

53-jarige Dordtenaar aangehouden voor stelen lokfiets en bezit hennepkwekerij Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Een 53-jarige Dordtenaar is zondag aangehouden nadat hij een lokfiets zou hebben gestolen en thuis een hennepplantage werd aangetroffen, meldt de politie maandagmiddag.

Zondagochtend kregen agenten een signaal dat een gestolen lokfiets zich zou bevinden aan de Camphuijzenstraat in Dordrecht. De eenheden van de politie gingen ter plaatse en troffen de lokfiets aan in de tuin van een woning, de 53-jarige bewoner werd direct aangehouden.

Bij nader onderzoek wat werd verricht in het huis trof de politie ook een flinke hennepkwekerij aan. In de schuur stonden 150 stekjes, in een slaapkamer 145 stekjes en in een andere slaapkamer maarliefst 2850 stekjes. In de keuken werden ook nog eens 375 stekjes aangetroffen. De bewoner zou illegaal stroom hebben afgetapt. De verdachte zit nog vast.

 

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!