Gaslekkage na werkzaamheden J.L. van Rijweg Zoetermeer

maandag 15 april 2013 15:52


Zoetermeer –
Bij graafwerkzaamheden nabij de brug aan de J.L. van Rijweg is vanmiddag een gasleiding geraakt waarna deze lekte. Naast de tankautospuit kwam ook het hulpverleningsvoertuig en de Officier van Dienst met spoed ter plaatse.

Daarbij kwam ook nog het nutsbedrijf Joulz om de gasleiding(en) af te sluiten. De brandweer heeft een waterkanon opgesteld en in werking om het gas neer te slaan. De kruising Vlamingstraat/J.L. van Rijweg is afgesloten geweest voor het verkeer. Hoelang de brandweer uiteindelijk bezig is geweest en monteurs het gaslek hebben gedicht is niet bekend.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gaslekkage na werkzaamheden J.L. van Rijweg Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
Bij graafwerkzaamheden nabij de brug aan de J.L. van Rijweg is vanmiddag een gasleiding geraakt waarna deze lekte. Naast de tankautospuit kwam ook het hulpverleningsvoertuig en de Officier van Dienst met spoed ter plaatse.

Daarbij kwam ook nog het nutsbedrijf Joulz om de gasleiding(en) af te sluiten. De brandweer heeft een waterkanon opgesteld en in werking om het gas neer te slaan. De kruising Vlamingstraat/J.L. van Rijweg is afgesloten geweest voor het verkeer. Hoelang de brandweer uiteindelijk bezig is geweest en monteurs het gaslek hebben gedicht is niet bekend.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!