Gaslekkage na werkzaamheden J.L. van Rijweg Zoetermeer

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer –
Bij graafwerkzaamheden nabij de brug aan de J.L. van Rijweg is vanmiddag een gasleiding geraakt waarna deze lekte. Naast de tankautospuit kwam ook het hulpverleningsvoertuig en de Officier van Dienst met spoed ter plaatse.

- Advertisement -

Daarbij kwam ook nog het nutsbedrijf Joulz om de gasleiding(en) af te sluiten. De brandweer heeft een waterkanon opgesteld en in werking om het gas neer te slaan. De kruising Vlamingstraat/J.L. van Rijweg is afgesloten geweest voor het verkeer. Hoelang de brandweer uiteindelijk bezig is geweest en monteurs het gaslek hebben gedicht is niet bekend.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd