zaterdag, januari 16, 2021

Meisje (12) thuis overvallen in woning Wingerd Capelle a/d IJssel


Capelle aan den IJssel
– Een 12-jarig meisje is dinsdagavond omstreeks half 8 in haar ouderlijk huis aan de Wingerd overvallen door een grote groep pubers. De jongens van waarschijnlijk zes man tussen de 16 en 17 jaar oud dongen de woning binnen nadar een meisje had gevraagd of ze mocht plassen.

Het meisje dat samen met een vriendje alleen thuis was deed de deur open waarop de jongens binnendrongen. Ze stalen de iPad van het meisje en gingen weer weg. De politie stelde direct een onderzoek in naar de verdachten. Door een goed signalement konden een zestal pubers worden aangehouden op de Watermanweg in Rotterdam nabij het Alexandrium.

Het meisje was zo geschrokken dat ze vergat de politie te bellen. Toen haar moeder enkele uren later thuiskwam vertelde het slachtoffertje het verhaal. De moeder belde daarop de politie die vervolgens de verdachten alsnog kon aanhouden.

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg