Meisje (12) thuis overvallen in woning Wingerd Capelle a/d IJssel

dinsdag 16 april 2013 21:58
politie-logo-wen.jpg


Capelle aan den IJssel
– Een 12-jarig meisje is dinsdagavond omstreeks half 8 in haar ouderlijk huis aan de Wingerd overvallen door een grote groep pubers. De jongens van waarschijnlijk zes man tussen de 16 en 17 jaar oud dongen de woning binnen nadar een meisje had gevraagd of ze mocht plassen.

Het meisje dat samen met een vriendje alleen thuis was deed de deur open waarop de jongens binnendrongen. Ze stalen de iPad van het meisje en gingen weer weg. De politie stelde direct een onderzoek in naar de verdachten. Door een goed signalement konden een zestal pubers worden aangehouden op de Watermanweg in Rotterdam nabij het Alexandrium.

Het meisje was zo geschrokken dat ze vergat de politie te bellen. Toen haar moeder enkele uren later thuiskwam vertelde het slachtoffertje het verhaal. De moeder belde daarop de politie die vervolgens de verdachten alsnog kon aanhouden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje (12) thuis overvallen in woning Wingerd Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

politie-logo-wen.jpg 


Capelle aan den IJssel
– Een 12-jarig meisje is dinsdagavond omstreeks half 8 in haar ouderlijk huis aan de Wingerd overvallen door een grote groep pubers. De jongens van waarschijnlijk zes man tussen de 16 en 17 jaar oud dongen de woning binnen nadar een meisje had gevraagd of ze mocht plassen.

Het meisje dat samen met een vriendje alleen thuis was deed de deur open waarop de jongens binnendrongen. Ze stalen de iPad van het meisje en gingen weer weg. De politie stelde direct een onderzoek in naar de verdachten. Door een goed signalement konden een zestal pubers worden aangehouden op de Watermanweg in Rotterdam nabij het Alexandrium.

Het meisje was zo geschrokken dat ze vergat de politie te bellen. Toen haar moeder enkele uren later thuiskwam vertelde het slachtoffertje het verhaal. De moeder belde daarop de politie die vervolgens de verdachten alsnog kon aanhouden.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!