woensdag, mei 12, 2021
11.9 C
Rotterdam
woensdag 12 mei 2021

Jongetje (11) ernstig mishandeld op sportcomplex Zoetermeer

Zoetermeer- De politie heeft woensdagmiddag 17 april een 18-jarige Zoetermeerder aangehouden op verdenking van zware mishandeling of poging daartoe van een 11-jarig jongetje op een sportcomplex. De recherche verricht onderzoek naar het ernstige incident en is dringend opzoek naar getuigen en gemaakt beeldmateriaal.

Het 11-jarige slachtoffer deed met zijn school mee aan een voetbaltoernooi en kreeg op het veld ruzie met een speler van een ander team. De begeleiders die aanwezig waren haalde beide spelers uit elkaar en droeg ze over aan de begeleiders van beide scholen. Hiermee leek de rust op het veld te zijn weergekeerd. Plotseling verscheen de 18-jarige man op het sportcomplex en mishandelde vervolgens het 11-jarige jongetje. De man zou de jongen meerdere malen geslagen en geschopt hebben, aldus omstanders.

Omstanders grepen direct in en voorkwamen dat de situatie volledig uit de hand liep. Zij verrichte een burgerarrest en hielden de man in bedwang totdat de gewaarschuwde politie ter plaatse was. De ambulancedienst vervoerde het slachtoffer naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij een gebroken pols aan het incident overhield en andere kwetsuren.

De 18-jarige verdachte bleek de oudere broer te zijn van de andere jongen waarmee de 11-jarige jongen ruzie had gekregen. De verdachte is ingesloten voor nader verhoor. Het Openbaar Ministerie besloot dat de verdachte vrijdag 19 april zal worden voorgeleid aan een rechter-commissaris.

Getuigenoproep en verzoek om beeldmateriaal

De politie heeft al een aantal mensen gehoord. Toch zoekt de politie nog steeds getuigen. Was u aanwezig op het sportcomplex en hebt u filmpjes of foto’s gemaakt van het incident? Neem dan contact op met de politie in Zoetermeer via 0900-8844. Of upload het beeldmateriaal direct via http://www.politie.nl/meldformulier

 

Related Articles

Politie lost schot op banden bij aanhouding dronken automobilist in Vlaardingen

0
Vlaardingen - De politie heeft dinsdagavond een stomdronken 38-jarige Vlaardinger aangehouden. De politie heeft daarvoor...

Kinderen lopen oog en handletsel op na spelen met vuurwerk Afrikaanderplein Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een incident met vuurwerk hebben dinsdagavond drie kinderen letsel opgelopen. De kinderen...

Samenvatting persconferentie dinsdag 11 mei: Versoepelingen aangekondigd met ‘pauzeknop’

0
Dinsdag 11 mei werd op 19.00 uur gaven Mark Rutte en Hugo de Jonge wederom...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Ook Mark Rutte niet naar Eurovisie Songfestival in Ahoy

Ook Mark Rutte niet naar Eurovisie Songfestival in Ahoy [...]

Drie jongens in Rotterdam gewond door afsteken vuurwerk

Drie jongens in Rotterdam gewond door afsteken vuurwerk [...]

Eetcafé 't Haantje mag woensdag (morgen) weer open

Eetcafé 't Haantje mag woensdag (morgen) weer open [...]

Tientallen mensen houden Palestina-demonstratie in centrum

Tientallen mensen houden Palestina-demonstratie in centrum [...]

Nieuwe gymzaal Zuider Gymnasium in de maak

Nieuwe gymzaal Zuider Gymnasium in de maak [...]

Stay Connected

9,390FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg