Jongetje (11) ernstig mishandeld op sportcomplex Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer- De politie heeft woensdagmiddag 17 april een 18-jarige Zoetermeerder aangehouden op verdenking van zware mishandeling of poging daartoe van een 11-jarig jongetje op een sportcomplex. De recherche verricht onderzoek naar het ernstige incident en is dringend opzoek naar getuigen en gemaakt beeldmateriaal.

- Advertisement -

Het 11-jarige slachtoffer deed met zijn school mee aan een voetbaltoernooi en kreeg op het veld ruzie met een speler van een ander team. De begeleiders die aanwezig waren haalde beide spelers uit elkaar en droeg ze over aan de begeleiders van beide scholen. Hiermee leek de rust op het veld te zijn weergekeerd. Plotseling verscheen de 18-jarige man op het sportcomplex en mishandelde vervolgens het 11-jarige jongetje. De man zou de jongen meerdere malen geslagen en geschopt hebben, aldus omstanders.

Omstanders grepen direct in en voorkwamen dat de situatie volledig uit de hand liep. Zij verrichte een burgerarrest en hielden de man in bedwang totdat de gewaarschuwde politie ter plaatse was. De ambulancedienst vervoerde het slachtoffer naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij een gebroken pols aan het incident overhield en andere kwetsuren.

De 18-jarige verdachte bleek de oudere broer te zijn van de andere jongen waarmee de 11-jarige jongen ruzie had gekregen. De verdachte is ingesloten voor nader verhoor. Het Openbaar Ministerie besloot dat de verdachte vrijdag 19 april zal worden voorgeleid aan een rechter-commissaris.

Getuigenoproep en verzoek om beeldmateriaal

De politie heeft al een aantal mensen gehoord. Toch zoekt de politie nog steeds getuigen. Was u aanwezig op het sportcomplex en hebt u filmpjes of foto’s gemaakt van het incident? Neem dan contact op met de politie in Zoetermeer via 0900-8844. Of upload het beeldmateriaal direct via http://www.politie.nl/meldformulier

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt...

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...