Kop-staartbotsing Leidschendamseweg/N469 Zoetermeer

donderdag 18 april 2013 10:54


Zoetermeer –
Twee voertuigen botsten vanmorgen tien voor half twaalf op de Leidschendamseweg op elkaar. Het ongeval vond plaats op de rijbaan richting Zoetermeer. De schade was enorm, maar niemand raakte daadwerkelijk gewond dat hij/zij naar het ziekenhuis vervoerd hoefde te worden.

Ook de brandweer die voor een beknelling gealarmeerd was, hoefden geen dienst te doen. Zij verleenden tijdens dit ongeval hand- en spandiensten. Nadat alles opgeruimd was, werd de rijbaan richting Zoetermeer volledig vrijgegeven.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kop-staartbotsing Leidschendamseweg/N469 Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
Twee voertuigen botsten vanmorgen tien voor half twaalf op de Leidschendamseweg op elkaar. Het ongeval vond plaats op de rijbaan richting Zoetermeer. De schade was enorm, maar niemand raakte daadwerkelijk gewond dat hij/zij naar het ziekenhuis vervoerd hoefde te worden.

Ook de brandweer die voor een beknelling gealarmeerd was, hoefden geen dienst te doen. Zij verleenden tijdens dit ongeval hand- en spandiensten. Nadat alles opgeruimd was, werd de rijbaan richting Zoetermeer volledig vrijgegeven.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!