Licht gewonde na aanrijding tussen auto en scooter Kralingse Zoom Rotterdam

donderdag 18 april 2013 13:50

Rotterdam – Een vrouw is donderdagmiddag lichtgewond geraakt nadat zij met haar scooter tegen een auto op klapte op de Kralingse Zoom. Het ongeval ontstond vermoedelijk omdat de bestuurder van de auto de scooterrijder over het hoofd had gezien.

Een ambulance-motor is ter plaatse gekomen om de vrouw na te kijken op eventueel letsel, deze is even later overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle. Hoe het ongeval exact heeft kunnen ontstaan is onbekend, hier zal een onderzoek naar verricht worden door de politie.

 

Foto’s : John Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Licht gewonde na aanrijding tussen auto en scooter Kralingse Zoom Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw is donderdagmiddag lichtgewond geraakt nadat zij met haar scooter tegen een auto op klapte op de Kralingse Zoom. Het ongeval ontstond vermoedelijk omdat de bestuurder van de auto de scooterrijder over het hoofd had gezien.

Een ambulance-motor is ter plaatse gekomen om de vrouw na te kijken op eventueel letsel, deze is even later overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle. Hoe het ongeval exact heeft kunnen ontstaan is onbekend, hier zal een onderzoek naar verricht worden door de politie.

 

Foto’s : John Heijstek

 

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!