Sint Jorisweg afgesloten nadat boom dreigt om te vallen Delft

donderdag 18 april 2013 11:59

Delft – De Sint Jorisweg is een donderdag voor een langere tijd afgesloten geweest nadat de brandweer opgeroepen werd voor een incident door windschade, ter plaatse bleek het te gaan om een boom die dreigde om te vallen.

Brandweerlieden hebben de weg in zijn geheel afgesloten en hebben de boom met behulp van een kettingzaag in stukken gezaagd. De stukken van de boom zijn op het trottoir neergelegd, deze zullen door de gemeente worden opgehaald. Na de langdurende werkzaamheden kon de brandweer terug naar de kazerne.

 

Foto’s : Anouk Krempel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Sint Jorisweg afgesloten nadat boom dreigt om te vallen Delft
Schrijver:

 

 

Delft – De Sint Jorisweg is een donderdag voor een langere tijd afgesloten geweest nadat de brandweer opgeroepen werd voor een incident door windschade, ter plaatse bleek het te gaan om een boom die dreigde om te vallen.

Brandweerlieden hebben de weg in zijn geheel afgesloten en hebben de boom met behulp van een kettingzaag in stukken gezaagd. De stukken van de boom zijn op het trottoir neergelegd, deze zullen door de gemeente worden opgehaald. Na de langdurende werkzaamheden kon de brandweer terug naar de kazerne.

 

Foto’s : Anouk Krempel

 

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!