Twee doden en gewonden na ongeval Plaatweg Stellendam

vrijdag 19 april 2013 23:47


Stellendam – 
Door een ernstig ongeval op de Plaatweg en de Kraaienissedijk in Stellendam zijn er vijf slachtoffers gevallen waarvan er één is overleden. Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor twaalf vrijdagavond. Door de klap kwamen beide voertuigen in het water terecht. De brandweer rukte hierop groot uit om de eventuele hulp aan drenkelingen snel te kunnen bieden. Ter plaatse bleek er niemand in de sloot te zijn beland. Vanwege de ernst van het ongeval werden er meerdere ambulance’s en de traumahelikopter ter plaatse gevraagd.

Medisch personeel heeft één 17 en een 22-jarig slachtoffer uit Dirksland helaas niet kunnen redden, deze overleden aan hun verwondingen. De andere slachtoffers zijn met onbekende verwondingen met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet ter plaatse onderzoek naar het ongeval. De weg blijft nog zeker enkele uren afgesloten voor sporenonderzoek en berging van beide voertuigen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee doden en gewonden na ongeval Plaatweg Stellendam
Schrijver:

 

 


Stellendam – 
Door een ernstig ongeval op de Plaatweg en de Kraaienissedijk in Stellendam zijn er vijf slachtoffers gevallen waarvan er één is overleden. Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor twaalf vrijdagavond. Door de klap kwamen beide voertuigen in het water terecht. De brandweer rukte hierop groot uit om de eventuele hulp aan drenkelingen snel te kunnen bieden. Ter plaatse bleek er niemand in de sloot te zijn beland. Vanwege de ernst van het ongeval werden er meerdere ambulance’s en de traumahelikopter ter plaatse gevraagd.

Medisch personeel heeft één 17 en een 22-jarig slachtoffer uit Dirksland helaas niet kunnen redden, deze overleden aan hun verwondingen. De andere slachtoffers zijn met onbekende verwondingen met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet ter plaatse onderzoek naar het ongeval. De weg blijft nog zeker enkele uren afgesloten voor sporenonderzoek en berging van beide voertuigen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!