Ernstig gewonde na onwelwording in auto Heemraadlaan Spijkenisse

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse
– Vrijdagochtend rond half 7 heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Heemraadlaan ter hoogte van de Dreef. Hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd en de trauma helikopter. Het slachtoffer is onwel geworden achter het stuur en hierop op de tegemoetkomende weghelft gekomen en tot stilstand gekomen tegen een boom. De hulpdiensten hebben het slachtoffer uit het voertuig gehaald en gereanimeerd.

- Advertisement -

Het slachtoffer is doormiddel van een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van de traumahelikopter is mee gegaan richting het ziekenhuis. Tijdens de inzet is de Heemraadlaan vanaf de Dreef tot de Hekelingseweg in beide richtingen afgesloten geweest. De verkeerspolitie is ter plaatse om het ongeval in kaart te brengen.

Tekst en foto’s : Remco Holst

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd