Woningoverval na advertentie op Marktplaats Hanrathstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een man en een vrouw hebben vrijdagmiddag een woning overvallen aan de Hanrathstraat in de wijk Alexanderpolder. Het tweetal stapte rond 3 uur  vanmiddag de woning in en bedreigde de vier aanwezigen in de woning met een vuurwapen.

- Advertisement -

Nadat de man en de vrouw vertrokken belde de bewoner direct het alarmnummer, de politie was hierop snel ter plaatse en startte een zoektocht naar een lichtgrijze Volkswagen Golf waarin het tweetal gevlucht zouden zijn. De recherche is ter plaatse gekomen om twee deuren te onderzoeken waar mogelijk vingerafdrukken op zitten van de verdachten.

De bewoner is bij de overval niet gewond geraakt. De overval vond plaats nadat de man zijn gouden ketting aangeboden had via de verkoopsite Marktplaats, de koper kwam dusdanig voor de ketting, maar droeg een vuurwapen met zich mee en bedreigde de bewoner.

Signalementen
De man is ongeveer 1,70m lang, heeft roodbruin haar en heeft 3 opvallende traantjes onder een van zijn ogen zitten, deze zijn vermoedelijk getatoeëerd. Tijdens de overval droeg de man een donkere leren jas. De vrouw die ook aanwezig was tijdens de overval had lang blond haar en had een mollig postuur, vermoedelijk zijn de daders weggevlucht in een lichtgrijze Volkswagen Golf.

Indien u meer informatie heeft over de overval wordt u verzocht contact op te nemen met de politie district Oost via 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

(Later op de avond meldde de politie dat er één verdachte is aangehouden op centraal station in Rotterdam)

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Containerbrand bij afvalverwerkingsbedrijf in Rotterdam: Tien medewerkers ademen teveel rook in

Rotterdam - Bij een containerbrand bij een afvalverwerkingsbedrijf aan de Benno Premselastraat in Rotterdam hebben zeker tien medewerkers teveel...

Politie verricht twee aanhoudingen en treft mogelijk drugspand aan de Tagoreplaats in Rotterdam-Ommoord aan

Rotterdam - Op donderdagavond 9 mei, rond 18.00 uur, zagen agenten tijdens hun surveillance verdachte bewegingen aan de...

Felle brand in woning door elektrische fiets in brand Othon Frieszpad Rotterdam

Rotterdam - Een woning aan het Othon Frieszpad in Rotterdam-Nesselande is donderdagavond fors beschadigd geraakt door een brand...

Forse vertraging door ongeluk met auto A16 Rotterdam-Alexander

Rotterdam - Het verkeer op de A16 in de richting van het Terbregseplein moet rekening houden met vertraging...