Woningoverval na advertentie op Marktplaats Hanrathstraat Rotterdam

vrijdag 19 april 2013 14:35


Rotterdam – 
Een man en een vrouw hebben vrijdagmiddag een woning overvallen aan de Hanrathstraat in de wijk Alexanderpolder. Het tweetal stapte rond 3 uur  vanmiddag de woning in en bedreigde de vier aanwezigen in de woning met een vuurwapen.

Nadat de man en de vrouw vertrokken belde de bewoner direct het alarmnummer, de politie was hierop snel ter plaatse en startte een zoektocht naar een lichtgrijze Volkswagen Golf waarin het tweetal gevlucht zouden zijn. De recherche is ter plaatse gekomen om twee deuren te onderzoeken waar mogelijk vingerafdrukken op zitten van de verdachten.

De bewoner is bij de overval niet gewond geraakt. De overval vond plaats nadat de man zijn gouden ketting aangeboden had via de verkoopsite Marktplaats, de koper kwam dusdanig voor de ketting, maar droeg een vuurwapen met zich mee en bedreigde de bewoner.

Signalementen
De man is ongeveer 1,70m lang, heeft roodbruin haar en heeft 3 opvallende traantjes onder een van zijn ogen zitten, deze zijn vermoedelijk getatoeëerd. Tijdens de overval droeg de man een donkere leren jas. De vrouw die ook aanwezig was tijdens de overval had lang blond haar en had een mollig postuur, vermoedelijk zijn de daders weggevlucht in een lichtgrijze Volkswagen Golf.

Indien u meer informatie heeft over de overval wordt u verzocht contact op te nemen met de politie district Oost via 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

(Later op de avond meldde de politie dat er één verdachte is aangehouden op centraal station in Rotterdam)

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningoverval na advertentie op Marktplaats Hanrathstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een man en een vrouw hebben vrijdagmiddag een woning overvallen aan de Hanrathstraat in de wijk Alexanderpolder. Het tweetal stapte rond 3 uur  vanmiddag de woning in en bedreigde de vier aanwezigen in de woning met een vuurwapen.

Nadat de man en de vrouw vertrokken belde de bewoner direct het alarmnummer, de politie was hierop snel ter plaatse en startte een zoektocht naar een lichtgrijze Volkswagen Golf waarin het tweetal gevlucht zouden zijn. De recherche is ter plaatse gekomen om twee deuren te onderzoeken waar mogelijk vingerafdrukken op zitten van de verdachten.

De bewoner is bij de overval niet gewond geraakt. De overval vond plaats nadat de man zijn gouden ketting aangeboden had via de verkoopsite Marktplaats, de koper kwam dusdanig voor de ketting, maar droeg een vuurwapen met zich mee en bedreigde de bewoner.

Signalementen
De man is ongeveer 1,70m lang, heeft roodbruin haar en heeft 3 opvallende traantjes onder een van zijn ogen zitten, deze zijn vermoedelijk getatoeëerd. Tijdens de overval droeg de man een donkere leren jas. De vrouw die ook aanwezig was tijdens de overval had lang blond haar en had een mollig postuur, vermoedelijk zijn de daders weggevlucht in een lichtgrijze Volkswagen Golf.

Indien u meer informatie heeft over de overval wordt u verzocht contact op te nemen met de politie district Oost via 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

(Later op de avond meldde de politie dat er één verdachte is aangehouden op centraal station in Rotterdam)

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!