Politie houdt jeugdige winkeldiefjes aan C1000 Wingerd Capelle Schenkel

vrijdag 19 april 2013 23:15


Capelle aan den IJssel – 
De politie heeft vrijdag in de late middag rond half zes vijf jonge dames aangehouden voor een winkeldiefstal uit de C1000 aan de Wingerd in Capelle-Schenkel. De politie kon drie minderjarigen aanhouden en één meerderjarige. Uiteindelijk konden twee meiden hun weg vervolgen omdat er onvoldoende bewijs bleek te zijn. De andere jeugdige dame is doorverwezen naar bureau Halt. Over het lot van de meerderjarige is nog niets bekend.

De politie controleert regelmatig bij de C1000 en de wijk eromheen. Er is vaak overlast van hangjeugd en de politie laat met deze aanhoudingen zien dat er daadkrachtig wordt opgetreden. Wijkagenten en de Directe Hulpverlening rijden regelmatig langs om overlast te voorkomen. Heeft u overlast omtrent de jeugd maak er dan melding van bij de politie zodat er verder kan worden opgetreden. U kunt daarvoor bellen met 0900-8844 en vragen naar de wijkagent.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt jeugdige winkeldiefjes aan C1000 Wingerd Capelle Schenkel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
De politie heeft vrijdag in de late middag rond half zes vijf jonge dames aangehouden voor een winkeldiefstal uit de C1000 aan de Wingerd in Capelle-Schenkel. De politie kon drie minderjarigen aanhouden en één meerderjarige. Uiteindelijk konden twee meiden hun weg vervolgen omdat er onvoldoende bewijs bleek te zijn. De andere jeugdige dame is doorverwezen naar bureau Halt. Over het lot van de meerderjarige is nog niets bekend.

De politie controleert regelmatig bij de C1000 en de wijk eromheen. Er is vaak overlast van hangjeugd en de politie laat met deze aanhoudingen zien dat er daadkrachtig wordt opgetreden. Wijkagenten en de Directe Hulpverlening rijden regelmatig langs om overlast te voorkomen. Heeft u overlast omtrent de jeugd maak er dan melding van bij de politie zodat er verder kan worden opgetreden. U kunt daarvoor bellen met 0900-8844 en vragen naar de wijkagent.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!