maandag, januari 18, 2021

Politie houdt jeugdige winkeldiefjes aan C1000 Wingerd Capelle Schenkel


Capelle aan den IJssel – 
De politie heeft vrijdag in de late middag rond half zes vijf jonge dames aangehouden voor een winkeldiefstal uit de C1000 aan de Wingerd in Capelle-Schenkel. De politie kon drie minderjarigen aanhouden en één meerderjarige. Uiteindelijk konden twee meiden hun weg vervolgen omdat er onvoldoende bewijs bleek te zijn. De andere jeugdige dame is doorverwezen naar bureau Halt. Over het lot van de meerderjarige is nog niets bekend.

De politie controleert regelmatig bij de C1000 en de wijk eromheen. Er is vaak overlast van hangjeugd en de politie laat met deze aanhoudingen zien dat er daadkrachtig wordt opgetreden. Wijkagenten en de Directe Hulpverlening rijden regelmatig langs om overlast te voorkomen. Heeft u overlast omtrent de jeugd maak er dan melding van bij de politie zodat er verder kan worden opgetreden. U kunt daarvoor bellen met 0900-8844 en vragen naar de wijkagent.

Related Articles

Twee gewonden na ongeluk Bredeweg Moerkapelle

0
Moerkapelle - Op de Bredeweg in Moerkapelle heeft maandagavond een frontale aanrijding plaatsgevonden. Twee personen...

Arrestatieteam treft hennepplantage aan bij aanhouding overvaller in Hellevoetsluis

0
Hellevoetsluis - Afgelopen vrijdag 15 januari heeft een arrestatieteam een 49-jarige man aangehouden tijdens een...

Flat ontruimd na brand in kelderboxen Aalscholverlaan Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een flat aan de Aalscholverlaan Vlaardingen is maandagmiddag ontruimen dat er brand was...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg