Stroomuitval in flat na mogelijke kortsluiting Evoluon Capelle

vrijdag 19 april 2013 23:02

Capelle aan den IJssel – Een groot aantal woningen in een appartementencomplex aan de Evoluon is de stroom uitgevallen door een nog onbekende oorzaak. Mogelijk heeft er ergens in het complex kortsluiting plaatsgevonden in een stroomkabel waarna de bewoners geknetter hoorde. De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er mogelijke sprake zou kunnen zijn van brand.

Nadat de brandweer diverse woningen en luiken had gecontroleerd is de conclusie dat er mogelijk een kabel ergens is geklapt. Het is alleen nog niet precies bekend waar de oorzaak zich bevind. Joulz is ter plaatse om de stroomvoorziening te laten functioneren. Daarvoor moet wel de kabel afgesloten zijn van het netwerk om veilig te kunnen werken. Het is nog niet bekend wat er nou precies is gebeurd.

 

Foto’s : Joëy Heijstek John Heijstek, Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stroomuitval in flat na mogelijke kortsluiting Evoluon Capelle
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een groot aantal woningen in een appartementencomplex aan de Evoluon is de stroom uitgevallen door een nog onbekende oorzaak. Mogelijk heeft er ergens in het complex kortsluiting plaatsgevonden in een stroomkabel waarna de bewoners geknetter hoorde. De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er mogelijke sprake zou kunnen zijn van brand.

Nadat de brandweer diverse woningen en luiken had gecontroleerd is de conclusie dat er mogelijk een kabel ergens is geklapt. Het is alleen nog niet precies bekend waar de oorzaak zich bevind. Joulz is ter plaatse om de stroomvoorziening te laten functioneren. Daarvoor moet wel de kabel afgesloten zijn van het netwerk om veilig te kunnen werken. Het is nog niet bekend wat er nou precies is gebeurd.

 

Foto’s : Joëy Heijstek John Heijstek, Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!