Veel schade na botsing Koddeweg Hoogvliet

vrijdag 19 april 2013 10:41

Hoogvliet –  Bij een aanrijding op de Koddeweg hebben vrijdagochtend twee auto’s veel schade opgelopen. Vermoedelijk is de aanrijding ontstaan door een voorrangsfout, omdat een bestuurder gewond zou zijn geraakt bij de botsing kwam een ambulance ter plaatse.

Het ambulancepersoneel heeft een bestuurder nagekeken op eventueel letsel, die bleek ondanks de flinke klap niks te hebben. Bij de aanrijding raakte ook een straatlantaarn beschadigd. De politie heeft de bestuurders geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. 

Beide auto’s zijn even later opgehaald door een bergingsbedrijf.

Foto’s : Kevin Schenk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na botsing Koddeweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet –  Bij een aanrijding op de Koddeweg hebben vrijdagochtend twee auto’s veel schade opgelopen. Vermoedelijk is de aanrijding ontstaan door een voorrangsfout, omdat een bestuurder gewond zou zijn geraakt bij de botsing kwam een ambulance ter plaatse.

Het ambulancepersoneel heeft een bestuurder nagekeken op eventueel letsel, die bleek ondanks de flinke klap niks te hebben. Bij de aanrijding raakte ook een straatlantaarn beschadigd. De politie heeft de bestuurders geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. 

Beide auto’s zijn even later opgehaald door een bergingsbedrijf.

Foto’s : Kevin Schenk

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!