Achtervolging overvaller Vlaardingen eindigd in Roosendaal

zaterdag 20 april 2013 09:36
politiewapen.jpg


Vlaardingen –
Op de Zwaluwenlaan in Vlaardingen vond omstreeks 01:00 uur een overval plaats op een woning. Een aantal mannen stapten de woning binnen en bedreigden de bewoners met een vuurwapen waarna ze er met een nog onbekende buit vandoor gingen. De politie wilde een verdacht voertuig controleren waarop de verdachten er met hoge snelheid vandoor gingen. De verdachten wilden via de A16 en de A17 ontkomen, hierop schakelde de politie Rotterdam de hulp in van de collega’s Zeeland-West-Brabant.

Het voertuig werd geruime tijd achtervolgd door de politiehelikopter en een groot aantal voertuigen. Uiteindelijk stopte de wilde rit op de Borchwerf in Roosendaal. Dit gebeurde na behulp van een spijkermat waardoor de auto niet meer verder kon rijden. Vervolgens kon met behulp van een BTGV-procedure (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) één verdachte aangehouden worden. De anderen verdachten wisten te ontkomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Achtervolging overvaller Vlaardingen eindigd in Roosendaal
Schrijver:

 

politiewapen.jpg 


Vlaardingen –
Op de Zwaluwenlaan in Vlaardingen vond omstreeks 01:00 uur een overval plaats op een woning. Een aantal mannen stapten de woning binnen en bedreigden de bewoners met een vuurwapen waarna ze er met een nog onbekende buit vandoor gingen. De politie wilde een verdacht voertuig controleren waarop de verdachten er met hoge snelheid vandoor gingen. De verdachten wilden via de A16 en de A17 ontkomen, hierop schakelde de politie Rotterdam de hulp in van de collega’s Zeeland-West-Brabant.

Het voertuig werd geruime tijd achtervolgd door de politiehelikopter en een groot aantal voertuigen. Uiteindelijk stopte de wilde rit op de Borchwerf in Roosendaal. Dit gebeurde na behulp van een spijkermat waardoor de auto niet meer verder kon rijden. Vervolgens kon met behulp van een BTGV-procedure (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) één verdachte aangehouden worden. De anderen verdachten wisten te ontkomen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!