Achtervolging overvaller Vlaardingen eindigd in Roosendaal

Date:

Deel bericht:


Vlaardingen –
Op de Zwaluwenlaan in Vlaardingen vond omstreeks 01:00 uur een overval plaats op een woning. Een aantal mannen stapten de woning binnen en bedreigden de bewoners met een vuurwapen waarna ze er met een nog onbekende buit vandoor gingen. De politie wilde een verdacht voertuig controleren waarop de verdachten er met hoge snelheid vandoor gingen. De verdachten wilden via de A16 en de A17 ontkomen, hierop schakelde de politie Rotterdam de hulp in van de collega’s Zeeland-West-Brabant.

- Advertisement -

Het voertuig werd geruime tijd achtervolgd door de politiehelikopter en een groot aantal voertuigen. Uiteindelijk stopte de wilde rit op de Borchwerf in Roosendaal. Dit gebeurde na behulp van een spijkermat waardoor de auto niet meer verder kon rijden. Vervolgens kon met behulp van een BTGV-procedure (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) één verdachte aangehouden worden. De anderen verdachten wisten te ontkomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd