Kind raakt gewond aan voet na aanrijding Sjanghailaan Rotterdam

zaterdag 20 april 2013 08:45

Rotterdam – Een kind is zaterdagochtend gewond geraakt nadat een bestuurder over haar voetje reed met zijn auto op de Sjanghailaan. Een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om assistentie te bieden bij het ongeval. Het meisje is even later met een gespalkt voetje naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens getuigen stak het meisje onverwachts de weg over nadat zij uit een portiek kwam, de bestuurder van het voertuig kon niet voorkomen dat het meisje geraakt zou worden door zijn auto. De bestuurder van de auto zou niet te hard hebben gereden, meldt de politie. Wat de exacte toedracht van het ongeval is geweest zal uit technisch onderzoek moeten blijken. 

Foto’s : John Heijstek & Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind raakt gewond aan voet na aanrijding Sjanghailaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een kind is zaterdagochtend gewond geraakt nadat een bestuurder over haar voetje reed met zijn auto op de Sjanghailaan. Een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om assistentie te bieden bij het ongeval. Het meisje is even later met een gespalkt voetje naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens getuigen stak het meisje onverwachts de weg over nadat zij uit een portiek kwam, de bestuurder van het voertuig kon niet voorkomen dat het meisje geraakt zou worden door zijn auto. De bestuurder van de auto zou niet te hard hebben gereden, meldt de politie. Wat de exacte toedracht van het ongeval is geweest zal uit technisch onderzoek moeten blijken. 

Foto’s : John Heijstek & Joëy Heijstek

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!