Overvallers steken vluchtauto in brand na overval op Juwelier Winterakker Spijkenisse

Date:

Share post:

- Advertisement -

Spijkenisse – Drie nog onbekende mannen hebben zaterdagochtend een juwelier overvallen aan de Winterakker. Het drietal kwam volgens getuigen met een hoge snelheid aanrijden en bedreigden de medewerkers van de juwelier. Na de overval gingen zij er met een hoge snelheid over het fietspad vandoor. Ongeveer 500 meter van het incident af heeft het drietal de auto in brand gestoken op de Nieuwe Westdijk. Hier zijn zij per scooter verder gevlucht.

De toegesnelde brandweer kon niet voorkomen dat de auto in zijn geheel afbrandde. Nadat de brand was geblust heeft de politie een onderzoek verricht in de vluchtauto, hier hebben zij diverse sporen veiliggesteld. De vluchtauto zal door de politie naar een loods worden gebracht voor verder onderzoek.

De politie is opzoek naar getuigen. Heeft u iets gezien wat met de overval te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd