Gewonde na auto te water op de Broekpolderweg Vlaardingen

zondag 21 april 2013 21:13


Vlaardingen
 – Een personenauto is zondagavond te water geraakt aan de Broekpolderweg in Vlaardingen. Het ongeval gebeurde rond 23:00u ter hoogte van het BP tankstation wat naast de A20 staat. Één inzittende liep door het ongeval rugklachten op.

Het slachtoffer is door de brandweer, politie en ambulancedienst uit de auto getild en op een zogeheten wervelplank gelegd. Later is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na auto te water op de Broekpolderweg Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen
 – Een personenauto is zondagavond te water geraakt aan de Broekpolderweg in Vlaardingen. Het ongeval gebeurde rond 23:00u ter hoogte van het BP tankstation wat naast de A20 staat. Één inzittende liep door het ongeval rugklachten op.

Het slachtoffer is door de brandweer, politie en ambulancedienst uit de auto getild en op een zogeheten wervelplank gelegd. Later is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!