Gewonden na brand in woning door magnetron Jonker Fransstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Bij een brand in een woning in de Jonker Fransstraat is zondagavond een persoon licht gewond geraakt. De brandweer rukte met spoed uit voor een gebouwbrand, ter plaatse bleek een magnetron voor wat rookontwikkeling te zorgen nadat er een broodje had vlam gevat.

- Advertisement -

De brandweer heeft met behulp van een autoladder drie personen van het balkon gehaald. Twee personen zijn door ter plaatse ambulancepersoneel nagekeken omdat zij wat rook hadden ingeademd. De slachtoffers hoefden niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Een 7-jarig kind die aanwezig was in het pand is opgevangen door medewerkers van onderliggend café Vranco, hij kreeg een deken en een kop chocolademelk.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal een onderzoek naar verricht worden. 

Foto’s : Wendy van Viegen & Jeffrey Jacobs

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd