Gewonden na brand in woning door magnetron Jonker Fransstraat Rotterdam

zondag 21 april 2013 18:12


Rotterdam – 
Bij een brand in een woning in de Jonker Fransstraat is zondagavond een persoon licht gewond geraakt. De brandweer rukte met spoed uit voor een gebouwbrand, ter plaatse bleek een magnetron voor wat rookontwikkeling te zorgen nadat er een broodje had vlam gevat.

De brandweer heeft met behulp van een autoladder drie personen van het balkon gehaald. Twee personen zijn door ter plaatse ambulancepersoneel nagekeken omdat zij wat rook hadden ingeademd. De slachtoffers hoefden niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Een 7-jarig kind die aanwezig was in het pand is opgevangen door medewerkers van onderliggend café Vranco, hij kreeg een deken en een kop chocolademelk.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal een onderzoek naar verricht worden. 

Foto’s : Wendy van Viegen & Jeffrey Jacobs

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonden na brand in woning door magnetron Jonker Fransstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Bij een brand in een woning in de Jonker Fransstraat is zondagavond een persoon licht gewond geraakt. De brandweer rukte met spoed uit voor een gebouwbrand, ter plaatse bleek een magnetron voor wat rookontwikkeling te zorgen nadat er een broodje had vlam gevat.

De brandweer heeft met behulp van een autoladder drie personen van het balkon gehaald. Twee personen zijn door ter plaatse ambulancepersoneel nagekeken omdat zij wat rook hadden ingeademd. De slachtoffers hoefden niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Een 7-jarig kind die aanwezig was in het pand is opgevangen door medewerkers van onderliggend café Vranco, hij kreeg een deken en een kop chocolademelk.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal een onderzoek naar verricht worden. 

Foto’s : Wendy van Viegen & Jeffrey Jacobs

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!