Zeer grote brand in woonboerderij met rieten kap Rijndijk Hazerswoude

zondag 21 april 2013 01:29


Hazerswoude – 
Een woning met een rieten kap aan de Rijndijk is zwaar beschadigd geraakt nadat er zaterdagavond brand uitbrak. De hulpdiensten rukten met groot materieel uit. De brandweer kreeg rond 22:30 een de melding dat er brand zou woeden in de woonboerderij.

De centralist van de meldkamer alarmeerde ook direct een rietploeg van de brandweer uit Wassenaar omdat er speciale tactieken vereist zijn om dit soort branden te bestrijden. De brand is vermoedelijk ontstaan in de schoorsteen van het pand. Aanwezigen in het pand hebben veilig de woning kunnen verlaten. De brandweer is tot diep in de nacht bezig geweest om de brand te bestrijden.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeer grote brand in woonboerderij met rieten kap Rijndijk Hazerswoude
Schrijver:

 

 


Hazerswoude – 
Een woning met een rieten kap aan de Rijndijk is zwaar beschadigd geraakt nadat er zaterdagavond brand uitbrak. De hulpdiensten rukten met groot materieel uit. De brandweer kreeg rond 22:30 een de melding dat er brand zou woeden in de woonboerderij.

De centralist van de meldkamer alarmeerde ook direct een rietploeg van de brandweer uit Wassenaar omdat er speciale tactieken vereist zijn om dit soort branden te bestrijden. De brand is vermoedelijk ontstaan in de schoorsteen van het pand. Aanwezigen in het pand hebben veilig de woning kunnen verlaten. De brandweer is tot diep in de nacht bezig geweest om de brand te bestrijden.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!