Man gewond na beroving Mathenesserdijk

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Een man is maandagochtend rond 11.00 uur gewond geraakt bij een beroving aan de Rotterdamse Mathenesserdijk. Hij werd door twee mannen bedreigd met een vuurwapen en kreeg een klap op zijn hoofd. Het 23-jarige slachtoffer uit Capelle aan den IJssel had eieren afgeleverd bij een buurtwinkel aan de Mathenesserdijk.

- Advertisement -

Toen hij vervolgens weer in zijn bestelbus stapte bedreigden twee mannen hem met een vuurwapen en eisten geld. De man gaf wat hij had, maar daar namen de overvallers kennelijk geen genoegen mee. Hij kreeg van één van de daders een klap met het vuurwapen, dat daardoor afging. De kogel ging door het raam van een nabijgelegen woning.

De overvallers sloegen vervolgens op de vlucht. De politie hield kort na het incident een man aan, maar hij bleek niks te maken te hebben met het incident en werd na korte tijd in vrijheid gesteld. Het slachtoffer is voor behandeling aan zijn hoofdwond overgebracht naar een ziekenhuis.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd