Man gewond na beroving Mathenesserdijk

maandag 22 april 2013 10:38


Rotterdam –
Een man is maandagochtend rond 11.00 uur gewond geraakt bij een beroving aan de Rotterdamse Mathenesserdijk. Hij werd door twee mannen bedreigd met een vuurwapen en kreeg een klap op zijn hoofd. Het 23-jarige slachtoffer uit Capelle aan den IJssel had eieren afgeleverd bij een buurtwinkel aan de Mathenesserdijk.

Toen hij vervolgens weer in zijn bestelbus stapte bedreigden twee mannen hem met een vuurwapen en eisten geld. De man gaf wat hij had, maar daar namen de overvallers kennelijk geen genoegen mee. Hij kreeg van één van de daders een klap met het vuurwapen, dat daardoor afging. De kogel ging door het raam van een nabijgelegen woning.

De overvallers sloegen vervolgens op de vlucht. De politie hield kort na het incident een man aan, maar hij bleek niks te maken te hebben met het incident en werd na korte tijd in vrijheid gesteld. Het slachtoffer is voor behandeling aan zijn hoofdwond overgebracht naar een ziekenhuis.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na beroving Mathenesserdijk
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een man is maandagochtend rond 11.00 uur gewond geraakt bij een beroving aan de Rotterdamse Mathenesserdijk. Hij werd door twee mannen bedreigd met een vuurwapen en kreeg een klap op zijn hoofd. Het 23-jarige slachtoffer uit Capelle aan den IJssel had eieren afgeleverd bij een buurtwinkel aan de Mathenesserdijk.

Toen hij vervolgens weer in zijn bestelbus stapte bedreigden twee mannen hem met een vuurwapen en eisten geld. De man gaf wat hij had, maar daar namen de overvallers kennelijk geen genoegen mee. Hij kreeg van één van de daders een klap met het vuurwapen, dat daardoor afging. De kogel ging door het raam van een nabijgelegen woning.

De overvallers sloegen vervolgens op de vlucht. De politie hield kort na het incident een man aan, maar hij bleek niks te maken te hebben met het incident en werd na korte tijd in vrijheid gesteld. Het slachtoffer is voor behandeling aan zijn hoofdwond overgebracht naar een ziekenhuis.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!