Mark Rutte getuige van dodelijk ongeluk Bankastraat Den Haag

Date:

Deel bericht:


Den Haag –
Om kwart voor twee vanmiddag werden de brandweer, ambulance en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een aanrijding met een vrachtwagen op de Bankastraat. Een 69-jarige  fietsster is door een afslaande vrachtwagen over het hoofd gezien waarna het slachtoffer is aangereden. Minister-president Mark Rutte was getuige van het ongeval en heeft het slachtoffer bijgestaan.

- Advertisement -

De woordvoerder van de minister-president liet weten: ‘Hij heeft de hand van het slachtoffer vastgehouden en tegen haar gesproken’. Alle hulp van de hulpdiensten mocht niet meer baten en het slachtoffer is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. Het onderzoek zal nog enige tijd duren. In verband daarmee wordt u gevraagd rekening te houden met omleidingen.

Foto’s : Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd