Mark Rutte getuige van dodelijk ongeluk Bankastraat Den Haag

maandag 22 april 2013 13:57


Den Haag –
Om kwart voor twee vanmiddag werden de brandweer, ambulance en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een aanrijding met een vrachtwagen op de Bankastraat. Een 69-jarige  fietsster is door een afslaande vrachtwagen over het hoofd gezien waarna het slachtoffer is aangereden. Minister-president Mark Rutte was getuige van het ongeval en heeft het slachtoffer bijgestaan.

De woordvoerder van de minister-president liet weten: ‘Hij heeft de hand van het slachtoffer vastgehouden en tegen haar gesproken’. Alle hulp van de hulpdiensten mocht niet meer baten en het slachtoffer is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. Het onderzoek zal nog enige tijd duren. In verband daarmee wordt u gevraagd rekening te houden met omleidingen.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mark Rutte getuige van dodelijk ongeluk Bankastraat Den Haag
Schrijver:

 

 


Den Haag –
Om kwart voor twee vanmiddag werden de brandweer, ambulance en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een aanrijding met een vrachtwagen op de Bankastraat. Een 69-jarige  fietsster is door een afslaande vrachtwagen over het hoofd gezien waarna het slachtoffer is aangereden. Minister-president Mark Rutte was getuige van het ongeval en heeft het slachtoffer bijgestaan.

De woordvoerder van de minister-president liet weten: ‘Hij heeft de hand van het slachtoffer vastgehouden en tegen haar gesproken’. Alle hulp van de hulpdiensten mocht niet meer baten en het slachtoffer is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. Het onderzoek zal nog enige tijd duren. In verband daarmee wordt u gevraagd rekening te houden met omleidingen.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!