Scooterbestuurder gewond na ongeval met vrachtwagen Kreekweg Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -


Vlaardingen –
Een scooterrijder is vanmiddag zwaar gewond geraakt nadat hij tegen een aanhanger van een vrachtwagen is gereden. Dit gebeurde op de kruising Deltaweg met de Kreekweg. Het mobiel medisch team kwam ter plaatse ter ondersteuning van het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met mogelijk been, nek en/of rugletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Het mobiel medisch team kreeg terwijl ze bij het incident bezig waren een melding in Den Haag, deze werd echter overgenomen door het MMT uit Amsterdam.Het verkeer ondervond veel hinder van het ongeval; de Deltaweg werd vanaf de Marathonweg tot aan de van Beethovensingel afgesloten. 

Foto’s : 112Waterweg.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd