Vrouw gewond na ernstige mishandeling Afslag Zwijndrecht

maandag 22 april 2013 08:37
politie-logo-1-jeff.jpg


Zwijndrecht –
De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling die plaatsvond in de nacht van zaterdag op zondag in een portiek aan de Afslag. Hier werdt een 25-jarige vrouw ernstig mishandeld. De politie ontving middernacht een melding van een zware mishandeling aan de Afslag, een vrouw werd toegetakeld met onderandere een honkbalknuppel. Zij is met verschillende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Enkele uren later hieldt de politie de 27-jarige ex-man van de vrouw aan in Den Haag.

De politie denkt dat de oorzaak van het incident in de relationele sfeer ligt. Om de precieze toedracht te kunnen achterhalen, komt de politie graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling en vraagt deze mensen zich te melden. Ook mensen die rond die tijd iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de straat de Afslag wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Dit kan bij een politiebureau of via 0900-8844.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw gewond na ernstige mishandeling Afslag Zwijndrecht
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 


Zwijndrecht –
De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling die plaatsvond in de nacht van zaterdag op zondag in een portiek aan de Afslag. Hier werdt een 25-jarige vrouw ernstig mishandeld. De politie ontving middernacht een melding van een zware mishandeling aan de Afslag, een vrouw werd toegetakeld met onderandere een honkbalknuppel. Zij is met verschillende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Enkele uren later hieldt de politie de 27-jarige ex-man van de vrouw aan in Den Haag.

De politie denkt dat de oorzaak van het incident in de relationele sfeer ligt. Om de precieze toedracht te kunnen achterhalen, komt de politie graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling en vraagt deze mensen zich te melden. Ook mensen die rond die tijd iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de straat de Afslag wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Dit kan bij een politiebureau of via 0900-8844.

 

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Rotterdam – Een politieman werd dinsdagavond in de Josephstraat aangevallen door een agressieve hond. Hij zag zich genoodzaakt zijn vuurwapen te trekken en op de hond te schieten. Rond 21.30 uur kwam een melding bij de meldkamer binnen dat een man mogelijk onwel was...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!