Gewonde na middelbrand in woning Gildenburg Gouda

Date:

Deel bericht:


Gouda – 
Een persoon is dinsdagavond gewond geraakt nadat er een fikse brand uitbrak in zijn woning aan de Gildenburg. De brand bleek ontstaan te zijn in de keuken, de vlammen sloegen snel om zich heen omdat er papierwerk op de koelkast zou liggen die in de keuken stond.

- Advertisement -

De brandweer werd opgeroepen, toen was er direct al opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. Toen zij ter plaatse kwamen bleek er geen brand meer te zijn, maar was er wel sprake van veel rookontwikkeling die in de wijde omtrek te zien was. Ter plaatse gekomen ambulance personeel heeft een persoon behandeld, deze is kort daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De toestand van het slachtoffer is niet bekend.

Enkele omliggende woningen zijn ontruimd geweest tijdens de brand, deze mochten nadat de brandweer de woning grondig had gecontroleerd terugkeren naar hun woning. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal door de brandweer een onderzoek naar worden verricht.

Foto’s : Joëy Heijstek en Wendy van Viegen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Dode en twee gewonden na auto te water Schoonhovenseweg N207 Gouda

Gouda - Op de N207 Schoonhovenseweg bij Gouda is afgelopen nacht rond 03.20 uur een auto op zijn...

Jongen (11) verliest hand na vuurwerkongeluk in Gouda

Gouda - Een 11-jarige jongen is op Nieuwjaarsdag in een park aan de Gansstraat in Gouda ernstig gewond...

Syriëgangster uit Gouda krijgt drie jaar celstraf

Het gerechtshof in Den Haag heeft een vrouw uit Gouda veroordeeld voor het medeplegen met haar man van...

Twee gewonden na grote brand in flat Ridder van Catsweg Gouda

Gouda - In een flatwoning aan de Ridder van Catsweg in Gouda heeft afgelopen nacht een grote brand...