dinsdag, juli 5, 2022
16.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Gewonde na middelbrand in woning Gildenburg Gouda

- advertentie -


Gouda – 
Een persoon is dinsdagavond gewond geraakt nadat er een fikse brand uitbrak in zijn woning aan de Gildenburg. De brand bleek ontstaan te zijn in de keuken, de vlammen sloegen snel om zich heen omdat er papierwerk op de koelkast zou liggen die in de keuken stond.

De brandweer werd opgeroepen, toen was er direct al opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. Toen zij ter plaatse kwamen bleek er geen brand meer te zijn, maar was er wel sprake van veel rookontwikkeling die in de wijde omtrek te zien was. Ter plaatse gekomen ambulance personeel heeft een persoon behandeld, deze is kort daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De toestand van het slachtoffer is niet bekend.

Enkele omliggende woningen zijn ontruimd geweest tijdens de brand, deze mochten nadat de brandweer de woning grondig had gecontroleerd terugkeren naar hun woning. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal door de brandweer een onderzoek naar worden verricht.

Foto’s : Joëy Heijstek en Wendy van Viegen

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -