Motorrijder gewond na eenzijdig ongeval Kralingseweg Rotterdam

woensdag 24 april 2013 06:00


Rotterdam – 
Een motorrijder is woensdagochtend rondt half acht gewond geraakt nadat hij frontaal op een ijzeren omheining botste, het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd met spoed gealarmeerd maar hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. Vermoedelijk is de motorrijder de macht over het stuur verloren waarna hij onderuit ging.

Het ambulancepersoneel heeft de motorrijder behandeld aan zijn verwondingen waarna deze met spoed overgebracht is naar het ziekenhuis met nog onbekende verwondingen. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Hier zal een onderzoek naar verricht worden. Ten tijde van het ongeval moest het verkeer over één rijbaan passeren.

Foto’s : John Heijstek, Joëy Heijstek en Wendy van Viegen

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder gewond na eenzijdig ongeval Kralingseweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een motorrijder is woensdagochtend rondt half acht gewond geraakt nadat hij frontaal op een ijzeren omheining botste, het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd met spoed gealarmeerd maar hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. Vermoedelijk is de motorrijder de macht over het stuur verloren waarna hij onderuit ging.

Het ambulancepersoneel heeft de motorrijder behandeld aan zijn verwondingen waarna deze met spoed overgebracht is naar het ziekenhuis met nog onbekende verwondingen. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Hier zal een onderzoek naar verricht worden. Ten tijde van het ongeval moest het verkeer over één rijbaan passeren.

Foto’s : John Heijstek, Joëy Heijstek en Wendy van Viegen

 

 

 

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!