Motorrijder gewond na eenzijdig ongeval Kralingseweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een motorrijder is woensdagochtend rondt half acht gewond geraakt nadat hij frontaal op een ijzeren omheining botste, het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd met spoed gealarmeerd maar hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. Vermoedelijk is de motorrijder de macht over het stuur verloren waarna hij onderuit ging.

- Advertisement -

Het ambulancepersoneel heeft de motorrijder behandeld aan zijn verwondingen waarna deze met spoed overgebracht is naar het ziekenhuis met nog onbekende verwondingen. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Hier zal een onderzoek naar verricht worden. Ten tijde van het ongeval moest het verkeer over één rijbaan passeren.

Foto’s : John Heijstek, Joëy Heijstek en Wendy van Viegen

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd