Felle uitslaande brand in kantoorpand Cairostraat Rotterdam

donderdag 25 april 2013 08:10


Rotterdam –
Een korte maar felle uitslaande brand heeft in de nacht van woensdag op donderdag een kantoorpandje van een uitzendbureau volledig in de as gelegd. De brand ging gepaard met grote vlammen die snel bestreden werden door de brandweer. Zij konden door een snelle inzet voorkomen dat het vuur oversloeg naar twee naastgelegen kantoren.

Met een klein uurtje had de brandweer het vuur onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Team brandonderzoek van de Brandweer zal onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. Bij de brand vielen er geen gewonden.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle uitslaande brand in kantoorpand Cairostraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een korte maar felle uitslaande brand heeft in de nacht van woensdag op donderdag een kantoorpandje van een uitzendbureau volledig in de as gelegd. De brand ging gepaard met grote vlammen die snel bestreden werden door de brandweer. Zij konden door een snelle inzet voorkomen dat het vuur oversloeg naar twee naastgelegen kantoren.

Met een klein uurtje had de brandweer het vuur onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Team brandonderzoek van de Brandweer zal onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. Bij de brand vielen er geen gewonden.

 

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!