Bewoner boort in gasleiding, vijftig bewoners zonder gas Rotterdam Lombardijen

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Vrijdagmiddag moest de brandweer met spoed naar de Aristotelesstraat in Lombardijen voor een lek in een gasleiding die een bewoner op de eerste verdieping van het complex had veroorzaakt. De bewoner wilde op het toilet een lamp ophangen, en boorde door een gasleiding heen. De brandweer heeft de toegang tot de ruimte naar de gasaansluiting van het gehele complex met een breekijzer moeten forceren zodat de twee hoofdkranen dichtgedraaid konden worden. Hierdoor zitten 50 huishoudens zonder gas totdat de reparatie is voltooid, dit kan enkele uren gaan duren.

Tekst en foto’s : Jerry Lussenburg | www.ijsselmondenieuws.nl

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd