Kop-staartbotsing tussen drie voertuigen Afrikaweg Zoetermeer

vrijdag 26 april 2013 13:20


Zoetermeer –
Omstreeks 14:00 uur vond er een aanrijding plaats op de afrit Zoetermeer Centrum voor de stoplichten met de kruising Afrika/Zuidweg te Zoetermeer. Dit betrof een kop-staartbotsing tussen drie personenvoertuigen. De brandweer maakte zich gereed om het slachtoffer uit het voorste voertuig te knippen, maar dit was niet noodzakelijk.

Het slachtoffer is zelfstandig uit het voertuig gekomen waarna zij op de brancard is gelegd. Hierna is zij in de ambulance gecontroleerd op eventuele (inwendige) verwondingen. Het verkeer ondervond van dit ongeval veel hinder omdat er één van de drie rijstroken open waren. Tot op de A12 stond het verkeer vast.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kop-staartbotsing tussen drie voertuigen Afrikaweg Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
Omstreeks 14:00 uur vond er een aanrijding plaats op de afrit Zoetermeer Centrum voor de stoplichten met de kruising Afrika/Zuidweg te Zoetermeer. Dit betrof een kop-staartbotsing tussen drie personenvoertuigen. De brandweer maakte zich gereed om het slachtoffer uit het voorste voertuig te knippen, maar dit was niet noodzakelijk.

Het slachtoffer is zelfstandig uit het voertuig gekomen waarna zij op de brancard is gelegd. Hierna is zij in de ambulance gecontroleerd op eventuele (inwendige) verwondingen. Het verkeer ondervond van dit ongeval veel hinder omdat er één van de drie rijstroken open waren. Tot op de A12 stond het verkeer vast.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!