Persoon van balkon gehaald na brand in portiek Victor E. van Vrieslandstraat Rotterdam

vrijdag 26 april 2013 13:23


Rotterdam – 
Een persoon is vrijdagmiddag van haar balkon bevrijd door de brandweer nadat er door nog onbekende oorzaak brand was uitgebroken in een portiek aan de Victor E. van Vrieslandstraat. In de eerste instantie rukte de brandweer uit om een onderzoek te verrichten, ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te zijn waarna de brandweer assistentie vroeg.

Nadat een tweede bluswagen en een hoogwerker ter plaatse was gekomen bleek er geen brand meer te zijn, wel was er sprake van rooktontwikkeling in de portiek. Een persoon is door de hoogwerker van haar balkon gehaald omdat zij door de rook niet zelfstandig naar beneden wist te komen. De brandweer heeft de portiek nog enige tijd geventileerd waarna zij weer op weg konden naar een melding van een brandalarm wat af was gegaan op steenworpafstand van de brandweerkazerne.

 

Foto’s : John Heijstek & Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Persoon van balkon gehaald na brand in portiek Victor E. van Vrieslandstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een persoon is vrijdagmiddag van haar balkon bevrijd door de brandweer nadat er door nog onbekende oorzaak brand was uitgebroken in een portiek aan de Victor E. van Vrieslandstraat. In de eerste instantie rukte de brandweer uit om een onderzoek te verrichten, ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te zijn waarna de brandweer assistentie vroeg.

Nadat een tweede bluswagen en een hoogwerker ter plaatse was gekomen bleek er geen brand meer te zijn, wel was er sprake van rooktontwikkeling in de portiek. Een persoon is door de hoogwerker van haar balkon gehaald omdat zij door de rook niet zelfstandig naar beneden wist te komen. De brandweer heeft de portiek nog enige tijd geventileerd waarna zij weer op weg konden naar een melding van een brandalarm wat af was gegaan op steenworpafstand van de brandweerkazerne.

 

Foto’s : John Heijstek & Joëy Heijstek

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!