Politie zoekt getuigen schietpartij Toussaintstraat Rotterdam

vrijdag 26 april 2013 10:24


Rotterdam –
Agenten hebben donderdag op vrijdagnacht een onderzoek ingesteld na het horen van schoten op de Toussaintstraat. Niemand is gewond geraakt. Rond 0.30 uur kregen agenten de melding dat er geschoten zou zijn op de Toussaintstraat in Rotterdam. Agenten hebben direct een onderzoek ingesteld. Met speurhonden werden lege hulzen aangetroffen. Tijdens het onderzoek meldde zich een 21-jarige man uit Rotterdam. Hij vertelde dat er op hem was geschoten. Hij was niet geraakt, wel was zijn autoruit beschadigd.

Agenten zagen later op de Da Costastraat een man in een auto die aan het signalement voldeed. Hij is aangehouden, maar na verhoor weer vrijgelaten omdat verder niets tegen de man kon blijken. De politie heeft de zaak in onderzoek en houdt onder andere een buurtonderzoek . Zij roept getuigen op zich te melden. Dus, heeft u iets gezien of heeft u informat

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt getuigen schietpartij Toussaintstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Agenten hebben donderdag op vrijdagnacht een onderzoek ingesteld na het horen van schoten op de Toussaintstraat. Niemand is gewond geraakt. Rond 0.30 uur kregen agenten de melding dat er geschoten zou zijn op de Toussaintstraat in Rotterdam. Agenten hebben direct een onderzoek ingesteld. Met speurhonden werden lege hulzen aangetroffen. Tijdens het onderzoek meldde zich een 21-jarige man uit Rotterdam. Hij vertelde dat er op hem was geschoten. Hij was niet geraakt, wel was zijn autoruit beschadigd.

Agenten zagen later op de Da Costastraat een man in een auto die aan het signalement voldeed. Hij is aangehouden, maar na verhoor weer vrijgelaten omdat verder niets tegen de man kon blijken. De politie heeft de zaak in onderzoek en houdt onder andere een buurtonderzoek . Zij roept getuigen op zich te melden. Dus, heeft u iets gezien of heeft u informat

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!