Brand in verzorgingstehuis Strevelsweg Rotterdam

zaterdag 27 april 2013 11:52


Rotterdam –
In een verzorgingstehuis ‘De Bloemhof’ aan de Strevelsweg heeft zaterdagochtend een kleine brand gewoed. De brandweer werd gealarmeerd via een automatisch brandalarm, al snel bleek er daadwerkelijk brand te woedde. Er werd direct opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

Ter plaatse bleek de brand te woedde in een elektrischiteitskast, de brand was snel meester. Ambulancepersoneel heeft een persoon nagekeken op rookinhalatie, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Nadat de brandweer een controle had uitgevoerd konden zij weer retour, Stedin heeft het incident verder overgenomen.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in verzorgingstehuis Strevelsweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
In een verzorgingstehuis ‘De Bloemhof’ aan de Strevelsweg heeft zaterdagochtend een kleine brand gewoed. De brandweer werd gealarmeerd via een automatisch brandalarm, al snel bleek er daadwerkelijk brand te woedde. Er werd direct opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

Ter plaatse bleek de brand te woedde in een elektrischiteitskast, de brand was snel meester. Ambulancepersoneel heeft een persoon nagekeken op rookinhalatie, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Nadat de brandweer een controle had uitgevoerd konden zij weer retour, Stedin heeft het incident verder overgenomen.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!